Cel mai economic și de încredere sistem de comenzi online


     V-am vorbit în articolul anterior despre bucătăria pe care vreau să le-o ofer părinților mei cu ocazia mutării în casă nouă, la Sinaia. Până în acest punct, însă, ai mei au avut mari bătăi de cap cu renovările. Casa pe care au cumpărat-o nu era în cea mai bună condiție, astfel că au fost necesare lucrări de reparație și amenajare.

     Inițial, au mers pe varianta clasică. Au contactat o firmă de muncitori despre care nu știau mare lucru, însă care au venit cu promisiuni mărețe cum că toate lucrările vor fi de calitate, rapide și la prețuri bune. Nici vorbă de așa ceva! Au început lucrările cu un zid despărțitor între living și holul de la intrare și au insistat să cumpărăm materiale de la un hypermarket cu care ei au contract. Au început problemele în lanț: materialele au venit târziu, costul a fost mai mare decât cel anticipat și zidul s-a fisurat după doar 5 zile de la finalizare.

crack-695010_1280.jpg

     Dezamăgiți, dar dornici de a avea o casă rezistentă în timp, am început să ne interesăm pe internet despre cum am putea să facilităm întreg procesul. Așa am descoperit cel mai inteligent și economic sistem de comenzi online. Este vorba despre Vindem-ieftin.ro, un concept unic în România, locul din care îți poți comanda direct de la producător, prin intermediul acestei case de comenzi.

vindem ieftin.JPG

 

    Pe scurt, beneficiezi de reduceri mari în funcție de mărimea comenzii, dar și dacă postezi material video cu livrararea, ajutând astfel și următorii cumpărători să aibă parte de niște păreri sincere, și nu de reclamă înșelătoare. Pe larg, vă voi povesti eu în articol tot ce a însemnat colaborarea noastră cu ei și care sunt beneficiile pentru care vă recomand cu căldură să apelați la ei.


Pașii pe care i-am urmat

 

Pasul 1. Am mers pe site și am răsfoit cataloagele. Acolo am găsit tot felul de oferte și game disponibile pentru tot ce aveam nevoie.

2.JPG

5.JPG

Pasul 2. Ne-am uitat la sectiunea Prețuri si Oferte, orientativ. Pentru că prețul diferă mult în funcție de cantitatea pe care o dorești. Cu cât comanzi mai mult, cu atât reducerea va fi mai uriașă.

3.JPG

77

Pasul 3. Am calculat cât de mulă tigla metalica avem nevoie pentru acoperiș, cât de multă gresie și faianță pentru baie și bucătărie, care e cantitatea necesară de dale pentru pavajele din curte, ne-am uitat și la țevi, la piatra naturală, la uși, la ferestre; practic, la absolut tot ce aveam nevoie pentru ca proiectul nostru să fie complet.

Pasul 4. Odată finalizate listele cu materiale, am luat legătura cu un consilier de pe site, care ne-a făcut o ofertă de preț pentru toate materialele de care aveam nevoie, pe categorii. Poți face asta fie prin Facebook Messenger, fie prin Whatsapp, fie prin nr. de tel. sau email disponibile pe site, fie alegand un consilier din lista de pe site, acolo unde găsești cu ușurință și datele lor de contact. Mai ai posibilitatea și de a trimite un mail cu toate datele în căsuța de contact de pe site. 

4.JPG

 

Pasul 5. Am comparat prețurile cu cele din magazine și am constatat că diferența pentru totalul de materiale ajungea la aproximativ 1 200 de lei.

Exemple comenzi livrate

6.JPG

7.JPG

Pasul 6. Părea prea frumos să fie adevărat, așa că am cerut explicații și ni s-au oferit. Am înțeles că toate costurile de adaos pe care le au magazinele sunt practic eliminate prin sistemul de comenzi pus la dispoziție de către ei. Vindem-ieftin este intermediarul direct între producător și cumpărător, fără niciun fel de cost adițional. Așa dispare diferența de preț venita din manipulare, depozitare și transport, servicii oferite de magazine.

Pasul 7. Pentru mai multă încredere, am fost orientați spre secțiunea de recenzii video, locul în care cumpărătorii obișnuiți, persoane fizice ca și noi, și-au filmat livrarea produselor, o metodă excelentă de a verifica credibilitatea conceptului și de a beneficia de o reducere de 100 de lei pentru viitoarea comandă. Cum faci asta este super simplu explicat pe site.

1.JPG

Exemplu recenzie:

Pasul 8. Am plasat comanda și am așteptat-o cu mari rezerve, dată fiind experiența anterioară cu magazinele de profil. Ne-au fost întrecute așteptările și în doar 3 zile a ajuns camionul cu materiale, toate ambalate bine și intacte. Evident că am filmat și vom beneficia de reducerea de 100 de lei la următoarea comandă efectuată. Probabil atunci când vom începe amenajarea bucătăriei și vom avea nevoie de multe altele. Din fericire, nu va trebui să alergăm în stânga și în dreapta după ele, căci pe toate le găsim pe site.

Pasul 9. Am contactat niște meseriași care au fost suficient de sinceri și de corecți încât să lucreze cu materialele pe care le avem, mai ales după ce s-au convins singuri de calitatea lor.

Pasul 10. Acum avem o casă rezistentă, construită într-un mod inteligent, fără să facem risipă de bani și de calitate. Recomand vindem-ieftin.ro!

banner-producatori-si-sigla-cu-macarale.jpg

*Articol scris pentru SuperBlog 2018

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s