5 semne evidente care indică faptul că te afli într-o companie total nepotrivită


5 semne care indica faptul ca te afli intr-o companie total nepotrivita

     O mare parte din viața ta este influențată de persoanele care te înconjoară. Este adevărat, norocul fiecăruia are și el o contribuție semnificativă, însă în final, tot noi suntem cei care decidem pe cine să păstrăm și pe cine nu, în viața noastră. Toți avem dreptul la fericire și liniște, așa că cel mai bine ar fi să ținem aproape doar acei oameni care ne dau încredere și care ne fac fericiți. Iată care sunt cele 5 semne evidente care indică faptul că te afli într-o companie total nepotrivită:

1.Își fac timp pentru tine doar atunci când vor ei

 

    Dacă persoana de lângă tine nu îți acordă suficient din timpul și atenția ei, atunci cu siguranță ar trebui să îți pui un semn de întrebare. Este extrem de important să te simți apreciată și dorită, în niciun caz nu trebuie să fii pusă în situația de a cerși atenție. Deschide bine ochii și gândește-te că meriți cu adevărat să fii tratată în același mod în care tratezi și tu persoana respectivă. Dacă mereu găsește scuze atunci când trebuie să vorbiți sau să vă întâlniți, atunci probabil că a venit timpul să spui și tu pas.

2.Te simți ca într-o capcană atunci când ești în preajma lor

 

     Libertatea este vitală într-o relație, fie ea amoroasă sau de prietenie. Dacă te simți prinsă și limitată, atunci trebuie să acționezi împotriva acestui lucru. Libertatea este un dar pe care îl primim de la naștere și de la care nu trebuie să renunțăm nici în ruptul capului, pentru absolut nicio persoană. Oricine gândește diferit are o problemă și trebuie să și-o rezolve, nu lăsa să îți apese umerii!

elefant.ro%20

3.Îți discreditează visele și abilitățile

 

     Dacă permiți altora să îți spună cât e departe ar trebui să visezi, atunci nu faci altceva decât să le permiți să te rețină din drumul tău spre îndeplinirea lor. Un om mic întotdeauna va încerca să te facă să dai înapoi și să renunți mult prea devreme, însă un om care ține la tine și îți vrea binele cu adevărat, te va sprijini necondiționat și dincolo de orice obstacole.

4.Te-au mințit mai mult decât o dată

 

     Încrederea este cheia fiecărei relații. Dacă cineva te minte constant, iar tu îl ierți de fiecare dată și îi dai șansa să facă acest lucru de nenumărate ori, atunci te complaci în situația respectivă și meriți ceea ce ți se întâmplă. Respectă-te suficient de mult încât să pui punct unei relații bazate pe minciuni. Îți vei mulțumi mai târziu, chiar dacă în prezent vei suferi enorm.

559ad334cc8f42bf7e55492e4cbf3c1f (1).jpg

5.Vor să te schimbe în cu totul și cu totul altcineva

 

     Nu permite nimănui să îți modifice propria identitate. Mai bine renunți la persoana respectivă și rămâi cu o inimă rănită pentru o perioadă de timp, decât să renunți la tine pentru a avea o relație bazată pe fățărnicie, care cu siguranță se va dărâma la un moment dat. Imaginează-ți cât de greu îți va fi apoi să te redescoperi, după o lungă perioadă în care a trebuit să te transformi în altcineva.

Ce alte semne care indică o companie nepotrivită mai cunoașteți, bazându-vă pe propriile experiențe?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s