Concediul perfect cu Holidaynet


Concediul perfect se rezervă pe Holidaynet

   Hai sa ne imaginăm următorul scenariu: după multe zile de muncă obositoare la birou, se apropie în sfârșit perioada în care ați decis să vă luați concediul mult visat și așteptat încă din vara trecută. Evident, pe lângă distracție, bronz și zile frumoase cu prietenii și familia, vă doriți în primul rând să aveți parte de relaxare și să vă încărcați bateriile, care musai trebuie să vă țină cel puțin până la următorul concediu. 

   Aici intervine un lucru care vă poate face să vă stresați și să nu aveți parte de relaxarea de care vorbeam în paragraful anterior: planificarea vacanței. Și când vorbesc de planificare, mă refer la alegerea destinației, găsirea cazării, compararea prețurilor, rezervarea biletelor și așa mai departe.

   Din acest motiv, vreau să vă împărtășesc experiența mea cu portalul de rezervări Holidaynet, care în scurt timp a devenit unul dintre favoritele mele și apelez la el, ori de câte ori am nevoie, pentru că lucrurile sunt cât se poate de clare în ceea ce îl privește. Iată cum puteți avea parte de vacanța perfectă cu ajutorul celor de la Holidaynet:

În primul rând…

Ce este Holidaynet? 

logo

   Cu siguranță numele spune multe…Holidaynet ne duce cu gândul la vacanță rezervată online. Mai exact, Holidaynet.ro este un portal de rezervări, care nu percepe niciun fel de taxă de înregistrare și care este printre primele portaluri online care cuprinde o reƫea internaƫională de platforme destinate turismului (Holidaynet.ro, Holidaynet.hu, holidaynet.com, Holidaynet.pl),informaƫiile fiind afișate ȋn 4 limbi.

Ce beneficii îți oferă Holidaynet?

 

  • prețuri actualizate
  • utilizare foarte facilă
  • cuprinde peste 1000 de oferte pentru cele mai frumoase locuri, care merită vizitate
  • recenzii ale clienților 
  • cel mai mic preț garantat, fără taxe și costuri ascunse
  • plata direct la proprietar

   Bun, la teorie stăm bine cu toții, dar să vedem cum e cu practica. Vă propun să luăm ca exemplu, o planificare de vacanță în Maramureș. Aleg Maramureș pentru că este una dintre destinațiile mele preferate de la noi din țară și chiar voi merge acolo în curând.

Cum gasim destinatia perfecta de vacanta cu ajutorul portalului de rezervari Holidaynet?

 

   Intrăm pe portalul Holidaynet.ro și completăm în aplicație pentru Cazare Maramureș. După cum puteți observa, este extrem de simplu de folosit, practic vacanța de vis este la câteva click-uri distanță.  Suntem întrebați unde vrem să mergem, în ce perioadă, tipul cazării, numărul de persoane și în ce tarif ne încadrăm. Practic, introducând toate aceste date, facilităm mult procesul de căutare, din care vor rezulta exact acele opțiuni de cazare care ne interesează pe noi. 

Holidaynet

     Eu am introdus aceste valori în căsuțele de căutare și am obținut 11 rezultate. Am vrut Cazare în Pensiuni, așa că mi s-au pus la dispoziție nu mai puțin de 11 pensiuni în Maramureș, cu prețuri cuprinse între 50 și 150 de lei/ noapte. Am ales Pensiunea Poarta Maramureșului, inspirată fiind de una dintre principalele atracții ale acestei zone mirifice, și anume, stilul arhitectural, unic în lume, al superbelor porți de Maramureș.

   Pentru a ne lămuri cu exactitate cu privire la ceea ce oferă o anumită unitate de cazare, cei de la Holidaynet.ro au simplificat întreg procesul, afișând detalii, ca: număr de locuri, camere, băi, recenzii ale foștilor chiriași, facilități, activități sportive și de divertisment, etc. Din fotografii și din aceste informații puse pe site, am aflat că Pensiunea Poarta Maramureșului dispune de parcare, foișor, piscină, terasă, wifi gratuit, grădină și spațiu de joacă pentru copii, lucruri care mi-au influențat într-un mod pozitiv decizia de a mă caza la ei. După ce m-am hotărât, nu rămâne decât să fac o rezervare și să plătesc în momentul în care voi ajunge la destinație. 

pensiunea poarta maramuresului.jpg

   Și pentru că acum sunt relaxată cu gândul că am rezervarea asigurată, mă pot gândi la locurile pe care le voi vizita acolo, pe toată perioada șederii. Maramureș este un tărâm de poveste, o mândrie a țării noastre. Mă bucur că Holidaynet ne trimite în aceste ținuturi superbe, cu biserici de lemn, tradiții și obiceiuri străvechi, peisaje minunate, împânzite cu lacuri, cascade, peșteri și rezervații naturale. 

   Pe lângă toate acestea, există și numeroase atracții pe care eu le-am vizitat, dar la care m-aș întoarce ori de câte ori aș avea ocazia. Preferatele mele sunt:

  • Cimitirul Vesel de la Săpânța, cu crucile sale în toate culorile și poeziile care satirizează moartea, lucruri care l-au făcut unic în lume, ajutând mult turismul în zonă
  • Mânăstirea Bârsana, expresia ,,colț de rai” însumând cam toate stările pe care le ai atunci când îi treci pragul și îi admiri grădinile
  • Mocănița, construită după Primul Război Mondial pentru a transporta lemnul, și care este încă folosită și astăzi
  • Munții Rodnei care oferă peisaje desprinse din revistele de călătorii, indiferent de anotimp

maramures.jpg

Voi ce părere aveți despre portalul de rezervări Holidaynet.ro?

Către ce destinație de vacanță v-ați dori să vă trimită?

 

 

Un gând despre „Concediul perfect cu Holidaynet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s