10 semne care arată dacă sunteți sau nu compatibili


 10 semne care arata daca sunteti sau nu compatibili

   Nicio relație nu este perfectă, asta este cât se poate de evident. Însă, există relații care se apropie de termenul perfecțiune și asta pentru că compatibilitatea dintre cei doi parteneri este foarte mare. Compatibilitate nu înseamnă neapărat că tipul de personalitate a celor doi trebuie să fie identic. Trebuie să existe completare și armonie.

 

   Iată 10 semne care arată dacă sunteți compatibili sau nu:

1.Cuplul vostru se sudează și mai mult după un conflict

 

   Este inevitabil pentru orice cuplu să se mai și certe din când în când, sau pur și simplu, să existe discuții în contradictorii, pe diverse teme, care să conducă la mici conflicte. Dacă după un asemenea eveniment relația voastră pare a fi și mai puternică și ați și învățat ceva din ceea ce s-a întâmplat, atunci sunteți pe drumul cel bun. Dacă se termină cu reproșuri constante și nu puteți trece peste 100%, nu e de bine…

2.Vă este dor unul de celălalt atunci când sunteți separați fizic

 

   Niciodată nu am asociat zicala ,,Ochii care nu se văd, se uită” cu o relație de iubire. Dacă trebuie să stați la distanță pentru o bună perioadă de timp și simțiți că nu vă duceți lipsa unul celuilalt, atunci mă tem că în relația voastră nu este vorba nici măcar de atașament, nici vorbă de sentimente profunde. De omul iubit ți se face dor din clipa în care a ieșit pe ușă!

semne care indică comapatibilitatea în cuplu

3.Împărtășiți interese comune

 

   Chiar dacă nu lucrați în același domeniu sau nu preferați același tip de muzică, este esențial pentru sănătatea cuplului vostru, să aveți suficiente lucruri în comun, astfel încât să aveți teme de discuție și să vă intersectați cât mai mult posibil. 

4. Vă ascultați reciproc

 

  Unul dintre elementele cheie ale unei relații fericite este abilitatea de a fi un bun ascultător al partenerului vostru. Și când spun ascultător, mă refer la a-ți împrumuta umărul să plângă și mâinile să aline, iar glasul să nu judece aspru.

5.Susțineți aceleași valori

 

   Se poate întâmpla ca partenerul vostru să fie de altă religie, altă naționalitate, alte convingeri politice și să provină dintr-o familie cu totul diferită față de a voastră. Depinde doar de voi să ajungeți la un consens și să nu lăsați aceste lucruri să vă afecteze bunul mers al relației. Este important să susțineți aceleași valori, să aveți păreri similare, referitoare la diverse situații, oameni sau întâmplări. Dacă, de exemplu, tu crezi în dreptate și susții cu tărie acest aspect, însă lui îi place să trișeze din când în când și nu are nimic împotriva oamenilor care nu joacă onest, atunci s-ar putea să aveți o problemă de compatibilitate.

6.Atracția fizică este evidentă

 

   Să fim cinstiți. Este important să-ți placă din punct de vedere fizic persoana cu care decizi să îți petreci cea mai mare parte din timpul tău și cu care, evident, vei avea contact fizic, chiar intim. Nu este acesta cel mai important aspect, însă este unul care contează mult. Dacă îți face plăcere să îți privești partenerul și îl complimentezi frecvent și sincer pentru aspectul său exterior, iar acest lucru se întâmplă și reciproc, atunci amândoi veți căpăta o doză mărită de încredere și stimă față de propria persoană.

semne care indică comapatibilitatea în cuplu

7. Vă respectați diferențele

 

   În fiecare cuplu există și situații în care partenerii nu se află de aceeași parte a baricadei. Pentru că este vital pentru relație să evitați certurile care nu duc la nimic bun și care sunt de fiecare dată pe același subiect, ar trebui să respectați faptul că aveți și diferențe și nu totul se poate îmbina perfect ca într-un puzzzle. 

8.Călătoritul împreună este o plăcere

 

   Se spune că nu poți cunoaște niciodată un om suficient de bine până nu călătoriți împreună. Același lucru este valabil și în cazul relației amoroase. Până nu pleci la drum scurt sau lung, după posibilități, împreună cu partenerul tău, nu vei ști cum sunteți în niște medii străine și cum vă comportați în locuri necunoscute, în care vă aveți doar unul pe celălalt. Dacă totul funcționează ca la carte, atunci bingo! Se pare că ați putea fi compatibili.

9.Înțelegeți importanța compromisurilor

 

   Dacă ar merge totul strună, fără un minim de efort din partea noastră și fără să trebuiască să renunțăm la anumite obiceiuri sau să facem lucruri care ne plac mai puțin, atunci toate cuplurile ar fi fericite și ar trăi într-o armonie veșnică. Din păcate, în realitate, pentru a ajunge la înțelegere trebuie să facem anumite compromisuri, chiar dacă acest lucru ne displace. Depinde doar de noi cum reușim să ne administrăm prioritățile.

semne care indică comapatibilitatea în cuplu

10.Sunteți amândoi la același capitol în relație

 

   Uneori, partenerii își doresc lucruri diferite atunci când vine vorba despre o legătură amoroasă. Unii speră la o relație pe termen nelimitat, alții poate caută doar ceva pasager și nu se gândesc chiar la lucruri serioase. De aceea, înainte de a-ți face prea multe speranțe în legătură cu viitorul cuplului vostru, ar trebui să discutați despre aceste lucruri și să știți cu exactitate ce vă doriți unul de la celălalt și de la relația dintre voi. Altfel, nu poate fi vorba de compatibilitate. 

Câte dintre cele 10 semne le recunoști în relația ta?

Surse imagini:  Pinterest

 

femeia25plus©Toate drepturile rezervate

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s