7 obiceiuri de noapte de care trebuie să scapi rapid


 

 7 obiceiuri de noapte de care trebuie să scapi rapid

  Există obiceiuri pe care le avem cu toții și care nu sunt foarte dăunătoare. De exemplu, uităm să băgăm șosetele la spălat până în momentul în care ajungem să nu mai avem efectiv șosete curate și abia atunci ne amintim. Să zicem că peste acestea putem să trecem  și putem să trăim în continuare așa, dacă schimbarea este greu de produs. Există, însă, obiceiuri mult mai dăunătoare, care ne pot afecta serios. O parte dintre acestea au mare legătură cu noaptea. Iată ce faci greșit:

1.Nu te demachiezi

 

   Aceasta este regula numărul 1 pe care nu ar trebui să îți permiți să o încalci vreodată. Gândește-te că dacă mergi la somn cu machiajul pe față, o parte din el, împreună cu bacteriile strânse în timpul zilei respective, se va depozita în țesutul din fața de pernă, iar tu vei dormi în aceeași lenjerie de pat, probabil cel puțin pentru câteva zile. Rupe acest obicei și nu mai sări peste demachiere pentru absolut niciun motiv sau indiferent de cât de obosită ai fi. Vei observa o îmbunătățire a tenului, reducere a apariției coșurilor și chiar o mai bună pigmentare, dacă reușești să scapi de acest obicei.

2.Verifici telefonul excesiv

 

   Te trezești mai obosită decât erai în momentul în care te-ai pus să dormi? Dacă da, atunci un motiv serios pentru ca acest lucru să se întâmple este faptul că ai stat mult prea mult pe telefon, verificând contul de Facebook, Instagram sau oricare alte preocupări online. De asemenea, este nefavorabil să dormi cu laptopul și televizorul aprinse. Pentru un somn liniștit, trebuie să încerci să faci beznă totală în încăpere, așa că orice sursă de lumină este în dezavantajul tău.

7 obiceiuri de noapte de care trebuie să scapi

floria.ro%20

3.Bei sau mănânci ceva dulce chiar înainte de somn

 

   Pe lângă faptul că glicemia ta o va lua complet razna,  prin acest obicei nu faci decât să creezi un mediu propice dezvoltării bacteriilor în cavitatea bucală, care în timp vor conduce la formarea unor carii de toată frumusețea. Dacă te sperie cabinetele stomatologice, pune sucul și prăjiturica înapoi în frigider.

4.Îți strângi părul prea tare

 

   Acest obicei poate face ca părul să se rupă foarte ușor în timp ce dormi. Lasă-ți părul relaxat și liber în timpul somnului sau împletește-l într-o codiță lejeră.Dacă totuși observi că părul tău oricum se rupe ușor, atunci e timpul să investești într-o față de pernă din mătase, care este mult mai delicată cu podoaba ta capilară.

5.Nu te speli pe dinți

 

   Nu doar că te vei trezi cu o respirație total neplăcută și care nu onorează nicio femeie, dar vei favoriza apariția tatrului și a cariilor. Fă un minim de efort și periază-ți bine dinții înainte de a te pierde în lumea viselor.

6.Nu te dai cu cremă de mâini și balsam de buze

 

   Noaptea este cel mai prietenos moment al zilei pentru o hidratare eficientă. Profită de faptul că nu te folosești de mâini și de buze pe timpul nopții și aplică un balsam și o cremă de mâini. Dimineața îți vei da seama că a fost o decizie foarte bună. 

7 obiceiuri de noapte de care trebuie să scapi

7.Nu îți schimbi fața de pernă suficient de des

 

   Tenul și părul tău produc uleiuri care în timp se transformă în bacterii. Toate celulele moarte, de asemenea, se depun pe fața de pernă. Dacă te gândești cât de des ar trebui să o schimbi, atunci gândește-te că cel puțin o dată pe săptămână ar trebui să faci asta. Nici măcar nu trebuie să schimbi toată lenjeria atât de des, însă fața de pernă cu siguranță da,  asta dacă îți dorești un ten sănătos și fără imperfecțiuni.

7 obiceiuri de noapte de care trebuie să scapi

femeia25plus©Toate drepturile rezervate

Tu ai aceste obiceiuri?

Ce alte lucruri pe care le facem înainte sau în timpul somnului crezi că dăunează?

7 obiceiuri de noapte de care trebuie să scapi rapid

Te-ar mai putea interesa:

10 Reguli pentru un ten frumos

Cum să te trezești mai devreme. 10 TRUCURI

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s