7 motive pentru care ar trebui să te bucuri că nu ești într-o relație


 

   7 motive pentru care ar trebui sa te bucuri ca nu esti intr-o relatie

   Ești singură? Nu trebuie să te întristeze acest lucru. Ok, e grozav să ai o relație în care ești iubită, respectată și poți împărți orice bucurie sau tristețe cu omul de lângă tine, însă trebuie să recunoaștem că a fi într-o relație presupune și multe limitări și compromisuri. Pe de a altă parte, o femeie singură se poate simți mult mai liberă să facă ce dorește și să profite de acest timp, după pofta inimii.

   Iată care sunt motivele pentru care trebuie să fii fericită că ești singură:

1.Nenumărate posibilități de a te distra

 

   Cu siguranță ai observat că prietenele tale care sunt într-o relație, nu-și mai petrec atât de mult timp în compania prietenilor pentru că trebuie să își dedice o mare parte din el, iubitului. Tu nu ai această limitare și poți să ieși oricând și să petreci oricât. Nu vei avea de dat explicații nimănui și nici nu vei avea motive să te simți vinovată.

kurtmann.ro%20

2.Ai un pat întreg doar pentru tine

 

   Ce sentiment de relaxare ai atunci când te poți întinde în tot patul! Ce frumos este să dormi pe diagonală sau în absolut orice poziție vrei. Ce plăcut este când nimeni nu trage pătura de pe tine.

3.Nu trebuie să te întrebi constant dacă ai alături persoana potrivită

 

    De ce? Simplu: pentru că nu ești cu nimeni. Nu ești legată de nimeni în niciun fel, așa că și grijile în privința alegerii corespunzătoare a partenerului dispar. Ai, în schimb, tot timpul pentru a-ți selecta viitorul iubit cu înțelepciune.

4.Poți să flirtezi cu cine vrei…

 

   … și să nu simți că ai înșelat pe cineva. Dacă ești singură nu înseamnă că nu poți să explorezi viața sentimentală. Din contră, acum este momentul să îți permiți să te îndrăgostești în voie.

5.Nu ai cu cine să te cerți 

 

   Te poți certa cu prietenele, cu părinții, dar știm că cele mai aprige conflicte se întâmplă în general între doi oameni care aleg să fie într-o relație. Odată cu statutul de ,,single”, această posibilitate dispare instant.

6.Poți să îți dedici timpul unei pasiuni

 

   Și aici mă refer la timpul pe care ar fi trebuit să îl petreci cu iubitul, bineînțeles. Poți să călătorești mai mult cu prietenele sau poți să te apuci de un curs de web design, de ce nu…Posibilitățile sunt infinite, iar tu ești singură și disponibilă pentru toate acestea.

7.Poți să înveți din relațiile altora

 

   Un om inteligent întotdeauna va învăța din greșelile altora. La fel poți face și tu. Analizează ce merge și ce nu merge într-o relație, stai de vorbă cu prietenele tale care au iubit și vezi ce poți evita în viitoarea ta legătură sentimentală.

7 motive pentru care ar trebui sa te bucuri ca nu esti intr-o relatie

femeia25plus©Toate drepturile rezervate

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s