Ținuta mea pentru vară cu produse TEX Summer Collection


tinuta pentru vara cu tex summer collection

Bună, fetelor!

   Astăzi am pornit la o partidă de shopping virtual. Prima oprire a fost la TEX, Carrefour, unde am avut posibilitatea să mă delectez cu noua lor colecție de hăinuțe și încălțăminte pentru VARA 2016.

   Este pentru prima dată când le-am inspectat website-ul pentru că de obicei merg direct la raioanele lor din supermarketul Carrefour pentru a le vedea ultimele produse adăugate. Trebuie să recunosc că de fiecare dată m-au surprins cu modelele lor de haine cool, lejere și în pas cu tendințele actuale. Consider că TEX vine pe piață cu haine la prețuri accesibile, dar și de înaltă calitate. Materialele sunt confortabile și rezistente și până acum nu am avut surprize neplăcute, acest lucru determinându-mă să cumpăr în continuare de la ei. 

   Dar să revenim la colecția lor pentru vara aceasta. Dacă veți intra pe site-ul lor, veți observa că au o gamă destul de variată și de largă de produse, de la costume de baie și eșarfe, până la genți, tricouri și încălțăminte. 

    Eu mi-am propus, pentru ținuta creată de mine, câteva lucruri: să fie cool, fashion, veselă și să vă inspire și pe voi. 

     Iată ce a ieșit:

tinuta creata cu produse TEX

   Am creat o ținută lejeră, de vară, colorată și în tendințe. Am ales sandalele aurii pentru că se poartă foarte mult auriul anul acesta și pentru că sunt perfecte și pentru ieșit în oraș cu prietenii, dar și pentru plajă. Pentru partea de jos am ales niște pantaloni scurți din jeans, simpli, dar cu tivul sucit, în tendințe.

   Topul este piesa mea favorită din ținuta creată. Este colorat, are acel nod foarte cool și mă duce cu gândul la plajele din California. Pata de culoare a ținutei este poșeta roșie, maxi, care se asortează foarte bine cu mașina roșie decapotabilă de pe tricou. 

  1. Sandale  – 80 de Lei
  2. Tricou -45 de Lei
  3. Pantaloni scurți – 95 de Lei
  4. Poșetă damă – 120 de Lei

       Total: 340 de Lei.

 

   Iată că TEX  a reușit să mă îmbrace din cap până în picioare cu doar 340 de Lei și nu oricum, ci cu o ținută foarte frumoasă de vară…HAPPY ME!

   Fetelor, aștept să îmi spuneți ce părere aveți despre ținuta creată de mine și vă invit să aruncați o privire pe colecția de vară de la TEX. Merită!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s