5 Țări pe care să le vizitezi măcar o dată în viață


 5 tari pe care sa le vizitezi macar o data in viata

 

 Indiferent de cât de mult am călătorit, mereu se vor găsi și alte locuri pe care să ne dorim să le explorăm. Lumea este minunată și mare, așa că ar fi păcat să nu vizităm. Este grozav să poți vedea locuri noi, să cunoști oameni, culturi și obiceiuri ale acelor locuri.

   Astăzi am selectat pentru voi 5 țări pe care eu îmi doresc să le vizitez cel puțin o dată în viață și pe care vi le recomand și vouă cu căldură.

1.Canada

 

   Canada este cea mai mare țară Nord Americană. Acest tărâm întins este plin de peisaje care îți taie răsuflarea, de munți grandioși, păduri virgine și coaste incredibile. La acestea se adaugă și atmosfera foarte primitoare a țării și a oamenilor.

   Canada oferă călătorilor săi o gamă largă de experiențe. Poți face camping pe Insula Vancouver, te poți plimba pe străzile cosmopolitului Toronto sau urca vârfurile pe munții Canadian Rockies.

Canada 5 tari pe care sa le vezi o dată in viata

2.Elveția

 

   Toți am auzit și am văzut imagini cu munții Elveției, care par desprinși din povești. Datorită dimensiunii reduse a țării, nu este foarte dificil să vizitezi cele mai multe dintre site-urile de top ale Elveției, deoarece cele mai importante atracții se află destul de aproape unul de altul. 

   Elveția este și o țară foarte sigură pentru călătorii. Merită să vezi această țară pentru stațiunile excelente, munții, lacurile, pădurile, castelele istorice și muzeele sale. 

Elvetia 5 tari pe care sa le vezi o dată in viata

3.Africa de Sud

 

   Această țară nu are cum să își dezamăgească vizitatorii. Este o țară mare, diversă și extrem de frumoasă. Cape Town și Johannesburg sunt de foarte multe ori cotate printre cele mai frumoase orașe de vizitat. Există și multe rezervații naturale în Africa de Sud. Cele mai faimoase sunt Kruger National Park și Addo Elephant National Park.

africa de sud 5 tari pe care sa le vezi o dată in viata

4.Japonia

 

   Japonia este un amestec unic de tradiție și inovație. Superbele patrimonii culturale și religioase din trecut coexistă extraordinar cu realizările tehnologice și arhitecturale din prezent.

   Există mii de temple budiste spectaculoase și altare peste tot Japonia, dintre care majoritatea sunt în Kyoto, pe bună dreptate cunoscut drept capitala culturală a Japoniei. Celelalte orașe bogate cultural din Japonia care merită vizitate sunt Nara si Kanazawa.

   Muntele Fuji, Palatul Imperial, Hiroshima Peace Memorial Park,  Parcul National Osaka, Parcul National Chubu-Sangaku și Alpii japonezi sunt unele dintre cele mai impresionante locuri pe care să le pui pe listă atunci când te decizi această țară exotică.

japonia 5 tari pe care sa le vezi o dată in viata

 

5. Noua Zeelandă

 

   Nu există, probabil, nimeni care să fi fost în Noua Zeelandă și care să nu se fi îndrăgostit iremediabil de acest tărâm enigmatic. Sunt greu de găsit locuri în care călătorii sunt atât de satisfăcuți precum sunt de Noua Zeelandă, în ceea ce privește minunățiile făcute de om, precum și opera naturii.

    Noua Zeelandă este renumită pentru pădurile preistorice, plajele răspândite și izvoarele remarcabile. 

noua zeelanda 5 tari pe care sa le vezi o dată in viata

   Pe care dintre aceste țări le-ați vizitat deja sau pe care doriți să le vizitați? Aștept aici în secțiunea comentarii impresii de la voi și sugestii.

   Sper că v-au plăcut recomandările mele 🙂

femeia25plus © Toate drepturile rezervate

 

 

Publicitate

2 gânduri despre „5 Țări pe care să le vizitezi măcar o dată în viață

  1. Pingback: Top 5 țări pe care trebuie să le vezi măcar o dată în viață – Shok!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s