Recenzie: Faimosul balsam de buze EOS


recenzie balsam de buze eos

  • Brand: eos (evolution of smooth)
  • Preț: în jur de $3 în SUA/ 30-40 de lei în România
  • Gramaj: 7 gr
  • Le poti achizitiona DE AICI

    Eu folosesc acest balsam de ceva timp și am avut până acum 4, cu arome diferite. Prima achiziție am făcut-o chiar atunci când mă aflam în State și știam de acest balsam din pozele de pe Pinterest. În SUA costă în jur de $3, un preț extrem de mic pentru ei. La noi îl poți găsi mai scump, aproximativ la un preț dublu.

   Dacă tot îl am de atât de mult timp, am decis să fac și un review pentru voi, cele care poate vi-l doriți și nu știți încă dacă ar fi o alegere potrivită.

   De unde vine denumirea EOS?  De la evolution of smooth, pe scurt gama se laudă cu evoluția netezirii (ce ciudat sună tradus în română 😀 )

   Ei au o gamă destul de largă și de variată pentru balsamurile de buze, însă eu am încercat doar 4 până acum, în prezent folosind 2 concomitent.

Aromele pe care le-am încercat eu:

  1. Sweet Mint
  2. Stroberry Sorbet
  3. Summer Fruit
  4. Passion Fruit

recenzie balsam de buze eos

Iată ce spun producătorii despre produs și ingredientele folosite:

recenzie balsam de buze EOSrecenzie balsam de buze EOS

   Traducere: balsamul eos este 95% organic, 100% natural și nu conține parabeni sau petrolatum. Bogat în antioxidanți și vitamina E, conține…. și îți păstrează buzele moi, netede și fine.

   Mi se pare un pic dubios ca un produs %100 natural să poată ține atât de mult fără să se strice, dar zic să nu fiu eu acum Toma Necredinciosul și să-i cred pe cuvânt.

Părerea mea

 

recenzie balsam de buze eos

   În prezent le folosesc pe acestea două, Summer Fruit și Passion Fruit și amândouă sunt aproape terminate, așa că vine timpul să îmi aleg altul și știu că am de unde alege…Nu vreau să încerc aceeași aromă de două ori până nu le voi testa pe toate. Cred că următorul va fi Coconat Milk 🙂

Ambalaj: Cred că asta atrage prima dată la balsamul EOS. Are o formă rotundă, cool, textură un pic siliconată, este practic, aplatizat în partea de jos pentru a putea fi așezat frumos, dar și pe lateral pentru a ușura deschiderea prin desfiletare. 

recenzie balsam de buze eos

Miros: mmm miroase absolut superb, fructat și dulce. Bine, depinde foarte mult pe care îl folosești. Sweet Mint mirosea atât de puternic a mentă, încât iubitul meu era tare nemulțumit atunci când mi-l aplicam. Din cele folosite până acum, Passion Fruit mi se pare că miroase cel mai bine.

IMG_2885.JPG

Textură: are o textură ușor diferită, comparativ cu alte balsamuri de buze. Acesta pare a fi mai dur la contactul cu buzele și trebuie să insiști de câteva ori până să simți că ai aplicat suficient produs, mai ales dacă l-ai ținut la temperatură scăzută. Dacă îl ții în soare, spre exemplu, va deveni foarte foarte moale.

recenzie balsam de buze eos

Hidratare: Eu am prostul obicei de a-mi rupe buzele câteodată. Pentru a mi le repara, aplic balsamul eos și îl las să acționeze pe toată durata nopții. Dimineața, parcă am alte buze. Chiar repară și hidratează foarte bine. Nu degeaba este preferatul vedetelor de peste ocean.

Cât ține: Mult de tot. Cred că undeva în jur de 4 luni sau poate chiar mai mult și asta în condițiile în care l-am aplicat și îl aplic în fiecare zi, de câteva ori pe zi.

Îl recomand? Un mare DAAAA!!! De fapt, de când am acest balsam, nici măcar nu am simțit nevoia să testez și alte produse pentru că acesta, pe lângă faptul că este foarte drăgălaș, îți face și foarte bine treaba. O altă mare bilă albă le dau celor de la eos pentru că nu testează produsele pe animăluțe. 

De unde îl puteți comanda:

de pe Aoro, acolo unde gasesti o varietate foarte mare

Ați încercat acest balsam? Ce impresie v-a lăsat?

*Dacă v-a plăcut această postare, vă invit pe pagina de facebook: Femeia25+

Citește și: Recenzie: Șamponul antimătreață Tratament Expert de la Gerovital

Publicitate

3 gânduri despre „Recenzie: Faimosul balsam de buze EOS

  1. Pingback: Review: Crema de față din flori de mac de la GEROVITAL | femeia25+

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s