Recenzie: Șamponul antimătreață Tratament Expert de la Gerovital


recenzie sampon antimatreata tratament expert gerovital farmec

Bună, fetelor!

   A venit timpul pentru o nouă recenzie pe blogulețul meu. Sper ca și de această dată părerea mea care vă asigur că este cât se poate de sinceră, să conteze și să vă ajute într-o mică sau mare măsura și pe voi. De data aceasta vă scriu despre un șampon antimătreață de la Gerovital, pe care l-am achiziționat în urmă cu aproximativ 2 săptămâni în urmă și pe care l-am testat la fiecare spălare a părului de atunci și până în prezent.

Preț: în jur de 22-25 de lei

Cantitate: 400 ml

recenzie sampon antimatreata Gerovital

   Așa arată produsul de care vă vorbesc. Pentru început, aș vrea să tragem puțin cu ochiul pe pagina producătorului pentru a vedea cum îl prezintă el. Așadar, direct de pe site-ul farmec:

Acţiune: Îngrijire păr, Antimătreață

Utilizare: Săptămânal

   Unul din marii inamici ai frumuseţii părului este mătreaţa. Deși prezentă in mod natural la nivelul pielii, în unele cazuri se poate înmulţi excesiv. Noile șampoane Gerovital Tratament Expert au rolul de normalizare a secreţiei sebumului, precum şi a ratei de înnoire a celulelor epidermei de la nivelul scalpului, eliminând efectele neplăcute și inestetice ale mătreții.

ACȚIUNE:

   Conceput special pentru pielea sensibilă a scalpului, șamponul acționează eficient și delicat la baza firului de păr, înlăturând cu succes mătreața și contribuind la prevenirea apariției ei. Astfel, folosit în mod regulat, acesta împiedică înmulțirea excesivă a mătreții, eliminând aspectul inestetic creat de aceasta.

MOD DE UTILIZARE:

   Şamponul se aplică pe părul umed printr-un masaj uşor pe toată suprafaţa scalpului. Se limpezeşte bine şi se repetă dacă este nevoie.

   Recomandăm utilizarea produsului de către persoanele care au peste 20 de ani.

BONUS! Lista ingredientelor (pentru cele pe care le interesează și acest aspect)

recenzie sampon antimatreata Gerovital farmec

Ce spun eu:

 

   Ambalajul: Îmi place foarte mult. Este foarte compact și foarte practic, cel mai mare plus fiind pompița. De fapt, de ceva timp nu mai cumpăr decât produse care au pompiță. Știu, sunt prea comodă, însă mă atrag mult mai tare aceste tipuri de ambalaje, care scutesc din timp și care scad promițător șansele ca șamponul să-ți scape din mână, în timpul dușului. 

   Aplicare: Aici îi dau o bilă neagră. Nu știu cum l-au conceput, dar eu trebuie să apăs de foarte multe ori pe pompiță pentru a scoate suficient produs cât să-mi ajungă să-mi acopăr podoaba capilară, mai ales că am un păr mediu spre lung și des. 

   Prima spălare: După prima spălare am fost destul de mulțumită. Deși nu pot să spun că aveam cine știe ce cantitate impresionantă de mătreață, am remarcat totuși că aceasta dispăruse aproape complet, dar odată cu ea și luciul părului meu. Probabil acesta este prețul pe care trebuie să îl plătim atunci când decidem să folosim un șampon cu acțiune împotriva mătreții. Un alt aspect care m-a mulțumit a fost că nu a trebuit să îmi mai spăl părul vreo 4 zile la rând, comparativ cu o dată la 2 zile, așa cum o făceam în cazul șamponului precedent. Părul a stat foarte curat și nu s-a îngrășat mai deloc.

   Spălările următoare: Mătreața a dispărut în proporție de aproximativ 90%. Foarte rar mai observ câte un punctuleț alb, pierdut printre firele de păr. Luciul este încă o problemă, dar pe care o tratez cât pot de bine, utilizând un spray pentru strălucire și un jet de apă rece la final, atunci când îmi limpezesc părul.

recenzie sampon antimatreata Gerovital farmec

Voi mai cumpăra produsul? 

   Da și vi-l recomand și vouă dacă vă confruntați cu una dintre cele două probleme sau cu amândouă: mătreață și păr care se îngrașă repede.

*Ați folosit acest produs? Care sunt plusurile și minusurile pe care le-ați observat, utilizându-l?

©femeia25plus. Toate drepturile rezervate

bijuterii24.ro

Publicitate

4 gânduri despre „Recenzie: Șamponul antimătreață Tratament Expert de la Gerovital

  1. Pingback: Review: Crema de față din flori de mac de la GEROVITAL | femeia25+

  2. Pingback: Review: Șamponul 2 în 1 cu argan de la Farmec | femeia25+

  3. Pingback: Recenzie: Faimosul balsam de buze EOS | femeia25+

  4. Pingback: 6 Reguli esențiale pentru un păr sănătos | femeia25+

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s