TOP 5 Cele mai bune mascara sub 50 de lei


 Top 5 Cele mai bune mascara sub 50 de lei

    Bună, fetelor!

   Astăzi vă voi prezenta un Top 5 al celor mai bune mascara sub 50 de lei pe care le-am utilizat eu până în prezent. Pe unele dintre ele încă le folosesc cu plăcere. Pentru început vă spun doar că mărcile mele preferate, la prețuri acceptabile sunt Maybelline New York și Miss Sporty. Am utilizat foarte mult aceste rimeluri despre care vă voi vorbi, așa că nu este deloc o părere pripită, având timp berechet să le studiez pe fiecare în parte, astfel că mi-am dat seama cum funcționează, care sunt plusurile și minusurile fiecăruia. Să începem:

1.Lash Sensational 

Brand: Maybelline New York-il gasesti aici

Preț: În jur de 38 de lei

Lash Sensational Maybelline New York recenzie

  • Ce spun ei: 

   100% separare a genelor pentru noul efect senzațional de gene evantai. Efectul senzațional de gene evantai este asigurat de periuța revoluționară Lash Sensational, cu 6 tipuri de perii pentru curbare și 100% alungire a genelor. Se poate purta cu ruj nude sau, pentru un plus de dramatism, se asortează cu o nuanța intensă de ruj violet, marsala sau ciocolatiu.

  • Ce spun eu:

   Este un produs de care m-am îndrăgostit iremediabil. Având genele destul de subțiri, nu foarte dese și blonde spre vârf, am nevoie întotdeauna de un rimel care să ofere volum și alungire. Lash Sensational a reușit să facă asta cu genele mele. Nu mi-a plăcut această mascara de la primele utilizări; mi se părea că este prea lichidă și nu se așează cum trebuie pe gene, însă am observat că pe măsură ce o foloseam mai mult și se mai usca, arăta din ce în ce mai bine. Îmi place foarte mult și periuța. Încă mai folosesc acest produs.

2. Studio Lash 3D Volumythic Mascara 

Brand: Miss Sporty – il gasesti aici

Preț: În jur de 13 lei

Studio Lash 3D Volumythic Miss Sporty recenzie

  • Ce spun ei:

   Este timpul sa-ți duci genele pe un nou tărâm MITIC!

   Aplica noua formula cu bagheta magică a noii mascara Studio Lash 3D Volumythic, de la Miss Sporty pentru a obține gene fantastice, cu volum.

   Uită tot ce ai știut pana acum în materie de mascara. Aceasta este cu totul specială. Singura limită este imaginația ta.

   O mare parte din secretul acestui produs stă in peria sa minune. Este vorba despre o baghetă din plastic, curbată, care incarcă fiecare geana în parte cu magie. Acest instrument de ultimă generație iți conferă un control maxim asupra frumuseții tale. Funcționează miraculous din ORICE unghi. O doză perfecta de negru va fi aplicata pe fiecare geana în parte, oferindu-ți în sfârșit posibilitatea de a flutura din gene asa cum o fac divele.

   Această formulă este cu totul și cu totul specială, totul se rezumă la volum! Fiecare geană reține exact atâta produs cât este necesar pentru un aspect perfect definit. Aspectul 3D este conferit de culoarea rezistentă, care pare mereu proaspăt aplicată și care-ți face genele sa para atât de diferite. Genele tale capătă un aspect futuristic, de inaltă tehnologie. Perfect învăluite într-un strat negru, sexy și intens, genele tale nu vor părea niciodată masive sau încărcate. Doar vor scoate la iveala ce e mai bun din tine!

  • Ce spun eu:

   Cu siguranță cel mai bun rimel dacă e să raportez calitatea la preț. Dacă nu aveți un buget foarte permisibil, acesta este produsul pe care vi-l recomand din inimă. Este un rimel foarte rezistent, foarte intens pigmentat și foarte bun pentru alungirea genelor. Good deal! 🙂

3.The Colossal Chaotic Lash 

Brand: Maybelline New York – il gasesti aici

Preț: În jur de 40 de lei

The Colossal Chaotic Lash Maybelline New York

  • Ce spun ei:

   Dezlănțuie genele haotice într-un mod colosal! Formula noastră de gene mari și peria Teaser umplu genele într-o dezordine sexi.

  • Ce spun eu:

   În primul rând, îmi cer scuze pentru că habar nu am de unde puteți cumpăra această mascara din România…mie mi-a adus-o o prietenă din Statele Unite și din câte am observat până acum, nu se găsește la noi, dar, cine știe, poate mă înșel. La fel cum scrie și în descriere, periuța și consistența acestui rimel sunt gândite în așa manieră încât să ofere genelor un aspect încărcat și sexi de piciorușe de păianjen. Probabil multe dintr voi nu sunteți în asentimentul meu și nu vă atrage acest lucru la un rimel, însă eu trebuie să recunosc că mă fascinează acel look în care genele ies cel mai mult în evidență, chiar dacă aspectul lor este mult trecut de natural. Mi-a plăcut în mod special că nu a trebuit să aplic mai mult de două straturi pentru că rămâne foarte mult rimel pe gene încă de la prima aplicare.

4. Volume Million Lashes

Brand: L’Oreal Paris-il gasesti aici

Preț: În jur de 40 de lei

Volume Million Lashes de la Loreal Paris recenzie

  • Ce spun ei:

   Vă doriți gene spectaculoase, perfect definite, dar care sa nu fie încărcate? Descoperiți noua generație de Mascara: Volume Million Lashes Excess! Prima mascara ce definește fiecare geană cu un volum peste măsură.

   Curbare extremă
   Volum și separare geană cu geană
   Formulă cu colagen pentru un volum instantaneu
   Periuță din silicon și capăt dozator care reduce excesul de mascara

   Totul pentru gene multiplicate, de 3X ori voluminoase!

  • Ce spun eu:

   Deși în reclamă se spune că oferă genelor de 3 ori mai mult volum, experiența mea cu acest produs mi-a dovedit contrariul. Nu am prea avut parte de gene voluminoase utilizându-l, însă cu siguranță le-a alungit destul de mult. De asemenea, îmi place cum separă genele, oferind un efect de gene dese, dar fără a le încărca.

5. The Falsies Volume Express

Brand: Maybelline New York-il gasesti aici

Preț recomandat: În jur de 35 de lei

The Falsies Million Lashes de la Maybelline New York recenzie

  • Ce spun ei:

   Mascara cu efect de gene false, instantaneu! Periuța este arcuită și flexibilă, ajutând la separarea genelor. Folosind rimelul pentru efect de gene false, Falsies Volum Express, genele devin mai vizibile, pe toată lungimea pleoapei, fără spații goale intre ele. De 8x mai mult volum.

  • Ce spun eu:

   Într-adevăr, această mascara conferă genelor un volum destul de generos, iar pe lângă asta, foarte multă rezistență. Pot spune chiar că este destul de dificil să te demachiezi după ce l-ai folosit și trebuie să aștepți puțin mai mult, cât să aibă timp genele să fie bine îmbibate în demachiant. Per total, este un rimel pe care l-aș mai utiliza, mai ales atunci când nu am una dintre variantele anterioare la îndemână.

Lash Sensational The Colossal Chaotic The Falsies Maybelline New York Studio Lash 3D Miss Sporty Volume Million Lashes Loreal recenzie

Ați folosit vreunul dintre aceste mascara? Ce v-a plăcut și ce nu v-a plăcut la el? Care dintre acestea încă îl mai folosiți?

Ce alte rimeluri sub 50 de lei care să merite investiția, fie ea chiar și atât de redusă, mai cunoașteți și ați recomanda și altora să utilizeze?

©femeia25plus. Toate drepturile rezervate

 

Publicitate

5 gânduri despre „TOP 5 Cele mai bune mascara sub 50 de lei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s