30 de adevăruri despre zodia Gemeni


30 de adevăruri despre

1.Dacă somnul nu ar fi absolut necesar pentru viață, Gemenii ar sta treji tot timpul..gândind, gândind și iar gândind.

2. Nu se feresc de angajamente, dar se feresc de pierderea timpului cu persoane nepotrivite și atașamentul față de acestea.

3.Pot părea dezorganizați, dar există o logică în toată dezordinea lor.

4.Niciodată nu vor lăsa pe cineva să se bage în sufletul lor, cu adevărat.

5.Nativii Gemeni se gândesc la absolut toate scenariile, înainte chiar de a se petrece.

6.Gemenii nu se îndrăgostesc ușor, însă fac oamenii din jurul lor să se îndrăgostească rapid de ei.

7.Ce vor, pe scurt, nativii acestui semn zodiacal: să exploreze lumea și pe cineva care să-i facă să râdă în permanență.

8.Un Geamăn mereu oscilează între a-i păsa prea tare sau deloc.

9.Partea lor negativă: nu sunt stabili emoțional.

10.Gemenii pun întrebări pe care toți ceilalți se feresc să le pună.

11.Geamănul este pasăre de noapte și cu toate acestea, dimineața încă va avea energie.

12.În spatele atitudinii glumețe și foarte vesele, se ascunde un Geamăn care trece prin greutăți, dar care își dorește să-i facă fericiți pe ceilalți.

13.Nativii Gemeni vorbesc foarte mult doar dacă se simt confortabil în prezența ta.

14.Femeile în zodia Gemeni sunt deștepte, obraznice și sarcastice, având întotdeauna ultimul cuvânt.

15.Gemenii știu ce să spună ca să te doară: calcă un Geamăn pe coadă și vei ajunge să plângi la finalul conversației.

e513c5cc7a8c8d65e0dfadbcb92aa15a.jpg

16.Cel mai mult, acești nativi își doresc o puternică conexiune mentală cu altcineva, dar nu vor găsi asta prea des de-a lungul vieții.

17.Gemenii sunt foarte siguri pe ei.

18.Gemenilor le place combinația de frumusețe cu materie cenușie. Partenerul lor va trebui să fie suficient de inteligent cât să-i provoace.

19.Uneori, Gemenii construiesc un zid de apărare în jurul lor, atunci când trebuie să discute despre lucruri personale.

20.Sunt foarte iertători, dar pe cât de ușor iartă, pe atât de greu uită.

21.Nativii Gemeni sunt foarte tăcuți în preajma persoanelor în care nu au încredere.

22.Gemenii au obiceiul de a enerva oameni doar de dragul de a se distra.

23.Unui geamăn nu îi plac deloc mincinoșii. Odată ce te va prinde cu minciuna, nu va mai crede nimic din ceea ce îi spui.

24.Sunt persoane foarte sociabile, însă au doar un prieten sau doi mai apropiați, cărora le poate spune totul.

25.Gemenii se pricep perfect să schimbe subiectul la jumătatea conversației.

26.Nu sufoca un Geamăn. Acordă-i încredere și spațiu și nu va pleca nicăieri.

27.Gemenii pot părea nebuni în ochii celorlalți.

28.Gemenii pot părea dezinteresați, dar au atât de multe lucruri ce se petrec în mintea lor, încât pur și simplu se pierd în gânduri.

29.Nativii acestei zodii sunt magicienii cuvintelor. Au un fel de a răstălmăci cuvintele în favoarea lor, încât să te contrazici cu ei n-ar avea niciun sens.

30.Pe Gemeni îi irită oamenii ignoranți.

©femeia25plus. Toate drepturile rezervate

43 de gânduri despre „30 de adevăruri despre zodia Gemeni

  • Dacă te uiți in jurul tău , lumea e perversa , justiția e perversa , religiile sunt perverse . Doar pentru Bani aceste instituții de stat Mint (perfectul sinonim) , <criza,foamete,corupție> mai in special in România .
   Institutile de stat Mint și prosti crede . Gemeni te învață se demaschezi maștile la care nu ai acces . Gemeni sunt prietenoși , in special fetele , femeile de zodie gemeni , sunt înzestrați , cu totul , și sunt înnăscuți cu totul complet . Numai ca nu prea Ii fascinează Bogăția . Doar atât cât ii trebuie . Gemeni pot deveni foarte bogați , poate ca conduc cele mai mari Companii din lume , Corporatile cele mai De rang Înalt ,restul in jurul Gemenilor se cheamă Sclaviiiiii. Nu încerca sa spui ca Gemeni Mint . Gemeni sunt un univers de descoperit . Încerca sa gândești acest coment . Pot sa spun ai greșit Sinonimul cât și verbul . Da o definiție ! Pe cei de zodie Gemeni Ii abuzează faptul , de ce alți indivizi cred lucruri urate despre ei . Normal Invidia . Tu ai Samsung S7 , eu am IPhone7 . Părinți tăi te plimba cu Dacia . Părinți mei m-a plimba Cu SUV Lamborghini ………..we make paper.

   Apreciază

   • bravo adevarat dince am citit si am vazut in jur zodia gemeni este singura zodie care se defineste prin inteligenta fata de toate zodiile si nu le este frica sa demaste si sa spuna adevarul sant singura zodie bazata pe adevar greu de acceptat dar adevarat

    Apreciază

  • de aceea esti un anonim ati este frica de fapt si te ascunzi esti tu atat de destept sa judeci pe cineva anume ca minte daca ai avut o experienta cu un geaman asta nu este neaparat ca sant nascuti sa minta cred sigur ca ai facut ceva ce a ranit acea persoana foarte tare de fapt ala mincinos esti tu judecate de fapt pe tine ipocritule

   Apreciază

  • Te inseli..fiecare om minte mai mult sau mai putin, dar depinde si care este scopul pt care minte fiecare. Chiar nu cred ca esti tu singura exceptie din 7 miliarde

   Apreciază

 1. Normal , Gemeni au potențial , voi sunteți slabi , nu puteți sa ii întreceti . Pot deveni și Dumnezeu pentru voi doar pentru o zii . Gemeni sunt persoane de rang înalt . Gemeni sunt bogați , sau născut bogați , chiar dacă ii vezi in famili de săraci , atât timp cât copilăresc . Gemeni sunt maturi prea devreme . Gemeni iubesc , sexul , arta , diplomația , și luxul . Ei sunt viitori voștri șefi la munca , viitorul omeniri , zidul înțelepciuni , ca și zodia de Pești , cât și zodia Fecioara , Este dualitate .Dualitate se poate multiplica , tripla . Exista o legătura între aceste zodi Gemeni ,Fecioara ,Pești . Dacă se cunosc Intim , cât sa fie și o prietenie adevarata . Pot fi de nedespărțiți . Pot crea Guverne Noi , Pot dărâma guvernele care Ii deranjează . Noi ajutam omenirea , demascam , Gemeni sunt persoane importante . Ceia ce citit pe web , despre zodia Gemeni , din invidie o scriu , pshihologi , niciodată nu se poate afla mentalitatea unui nativ de zodie Gemeni . De ce . Nu au încredere in nimeni . Asta înseamnă , ca nu-i ușor sa Ii prostești . Doar sa facă excepția sa îți facă pe plac . Gemeni sunt un Algorithm .

  Apreciază

 2. Buna sunt flory sy sunt zodya gemeny dar e adevarat e greu sa crezi in oameni sy in opinia lor eu usor ma adaptez in societate dar creu sa am in credere

  Apreciază

  • Normal ca ești de sex feminin , și încrederea este foarte greu sa o câștigi unei Domnișoare , Doamne , de zodia Gemeni , așa este și la bărbați , dar depinde , ce încredere ! Pot fi de mai multe feluri increderile ! Încredere in căsnicie , încredere într-un amic , sa ai încredere in cea mai buna amica intimă , încredere in Dumnezeu . Gemeni , câteodată , pot fi greu de înțeles ! Cum ai spus tu ! E greu sa am încredere ? De ce ? Findca oameni din societate , nu cunosc egalitatea , iubirea , dragostea . Nu cunosc componentele sufletului . Și normal Gemeni sunt greu de înțeles , și foart greu , găsești pe cineva cu încredere . Dar sa nu uitam , câte-o data vicile , îți poate distruge viața . Foarte mulți Gemeni au încredere in Vici . Dar suntem și conectați la aceiasi rețea . Fiecare cu diferite gesturi . Dar scopul ca toți caută un răspuns . Cine sunt Gemeni ? Ce pot face ei ? Avem mulți neuroni , cât și axoni , care încă stau pe stand by (care dorm) , m-a refer , ca trebuie sa ii. activam , și cealaltă 50% din neuroni și axoni. Dar un singur lucru ne trebuie . Sa fim iubiți . De ce ? Din cauza asta suntem majoritatea pe acest site . Probabil partenera sau partenerul ! Vede alte culori , dar cum spunem noi . Lasă sa își revină la realitate !

   Apreciază

 3. Zodia Gemeni,este o zodie instabilă emoțional,si în tot ceea ce spune si face. Te minte mai rău precum respira si te înșală tinandu-te de mână. Sunt acele persoane,care te trădează,te împung pe la spate,si in care nu poți să ai nici o încredere. Cam așa de puternici sunt ei. Dacă le spui adevărul niciodată nu o să-l recunoască. Astfel sunt cei care mereu,calca suflete deosebite în picioare,si din această cauză pierd mereu. Le plac oamenii inteligenți,dar mă întreb oare ei de ce nu sunt la fel de deștepți ca partenerul lor???

  Apreciază

  • Dreptate mare, ai Gelu. Am in viata mea un geaman , dar i se potrivesc doar cele spuse la punctele 9, 13 (exceptie :” doar dacă se simte confortabil în prezența ta”), 25. Atat si nimic mai mult.

   Apreciază

   • Un coment dau ,zodia Gemeni , dacă ai înșelat-o nu uita niciodată ,dacă ai mințit-o nu uita niciodată . Și la timpul potrivit când zici ca a uitat și suferit din cauza ta , tocmai atunci ți le da ca o învățătura , dacă ești prost pici , dacă ești deștept sa ții pasul cu Partenerul/a , vei fi ok . Zodia gemeni caută oameni inteligenți , ca sa aibă despre ce vorbi , noi putem înțelege universurile paralele din ce sunt formate , noi nu bârfim , dar nici nu suferim , găsim Partenere/a la orce colț virgin/a după gustul nostru . Noi suntem multi inteligenți .
    Tu care habar nu ai despre Horoscop/Timp siderurgic / Magie/Credință / Manipulare in Masa \ crime efectuate fără justificare / cum naiba te ai trezit sa insulți Gemeni . Noi gemeni suntem frumoși ,puternici , in absolut toate lucrurile . Auwidezehen

    Apreciază

 4. Este o zodie duala,dar esti capabil in orice moment sa-ti dai totul( pt.familie,prieteni,colegi,ceea ce ei nu pot intelege , pt.ca tu esti sincer si le spui doar adevarul,ceea ce pt .unii este f greu sa inteleaga, sinceritatea si dorinta ta este de a-l ajuta pe cel de langa tine,dar,nu fiecare poate percepe cata daruire sufleteasca le acorzi fiecaruia in fiecare moment din viata ta.Intr-adevar noi ca semne duale suntem f f … greu de inteles si cred ca aici este capacitatea noastra,din toate punctele de vedere, de a avea discernamantul,capacitatea,rabdarea,de a-i intelege pe ceilalti si a „vedea” greutatile si nevoile fiecarui om cu care relationam intr-un anumit moment. In momentul in care ai constatat ca te.au mintitit intr-adevar,nu poti ierta usor ,dar , gandindu-te ca fiecare dintre noi purtam chipul lui Dumnezeu si proiectam pe cel din fata noastra exact starea noastra interioara din acel moment,i toate au un sens si rost in viata noastra .

   Va recomand tuturor celor ce  cititi acest mesaj sa cititi toate volumele pr.Ghelasie Gheorghe de la Manastirea Frasinei(Dialog in Absolut,Memoriile unui isihast,Medicina Isihasta,Mosul din Carpati,Retetele
  

  Medicinei Isihaste,Raspuns de Aparare,….,…etc)le gasiti pe toate intrand pe chipul iconic,volume editate…Toate acestea sunt de o inestimabila valoare,dar citite cu o f.f.f….mare atentie.Sunt din zodia gemenilor si iubesc enorm de mult pe fiecare om,asa cum este el ,cu bune si rele si nu vreau altceva decat sa-l pot intelege .Din comportamentul lui,sau mai bine zis din ceea ce el vrea sa imi transmita ,eu trebuie sa inteleg ceva-este starea mea interioara pe care eu o proiectez pe celalalt si din toate trebuie sa invat ceva in momentul respectiv,ca daca el are un anumit comportament fata in mine in acel moment inseamna ca si eu candva am facut acelasi lucru altui om.Toate au un rost si sens si trebuie sa le acceptam pe toate asa cum vin fara sa ne impotrivim,ci sa multumim pt toate.Raul nu exista ca fiintialitate,doar noi oamenii le catalogam pe toate ca bune si rele

  Ascultati de asemenea Conferintele Maicii Siluana care de asemenea va vor fi de f f mult ajutor .

  Apreciază

 5. Majoritatea bărbaților născuți în zodia gemeni sunt Extrem de manipulatori și minciunoși, prin urmare, dacă Nu ești o persoană cu un psihic puternic, recomand femeilor sa stea departe!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s