9 lucruri la care să renunți chiar acum pentru o viață mai bună


1.Opiniile altora

Nu contează ceea ce cred alții despre tine. Ceea ce contează, de fapt, este cum te simți tu în pielea ta și ceea ce știi tu că ești și cum ești. Întotdeauna asigură-te că faci ce vrei și îți place, nu ce îți spun alții că ar trbui să faci.

2. Rușinea provocată de eșecurile din trecutul tău

Trecutul tău nu este egal cu viitorul. Contează ce faci în acest moment, nu ce ai făcut până acum. Trecutul nu te definește, ci te întărește pentru experiențele viitoare.

3. A nu ști ce îți dorești cu adevărat de la viață

Nu vei părăsi niciodată locul în care te afli, dacă nu te decizi în ce parte vrei să ajungi. Decide-te asupra planurilor tale și apoi urmează-le cu pasiune și dăruire.

4. A stagna întru îndeplinirea obiectivelor tale

Există două perspective în viața fiecăruia: fie accepți condițiile date, fie îți asumi responsabilităție unei schimbări majore.

5. Alegerea de a nu face nimic

Nu ai opțiunea de a alege când vei muri și în ce fel. Singurul lucru pe care îl poți alege este felul în care trăiești. Fiecare zi reprezintă o nouă alegere.

6. Nevoia de a avea întotdeauna dreptate

Luptă pentru succesul tău, dar niciodată sa nu crezi că vei avea dreptate întotdeauna și nimeni nu te poate învăța mai bine. Pentru ca atunci când vei cădea în această plasă, îți vei pierde abilitățile de a învăța lucruri noi și a-ți continua viața într-un mod benefic.

7. Fuga de problemele care necesită rezolvare

Încetează să mai fugi! Înfruntă problemele, soluționează-le, comunică, apreciază, iartă și iubește oamenii din viața ta care chiar merită aceste lucruri. 

8. Invocarea scuzelor în detrimentul deciziilor

Asta cu siguranța îți va asigura un eșec pe termen lung.

9. Omiterea aspectelor pozitive din viața ta

Modul în care privești lucrurile depinde foarte mult de felul în care alegi să le percepi. Vei întâmpina multe obstacole în calea fericirii tale dacă nu ești mulțumit de lucrurile bune pe care le ai deja.

BONUS! Citeste o carte in care vei afla mai multe lucruri pe care le poti face pentru a avea o viata mai buna. Am cateva recomandari pentru tine care cu siguranta te vor ajuta in acest sens

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s