Reducerile saptamanii 15-21 Octombrie


Dragi cititori si cititoare, de astazi vom avea o noua rubrica. Ea va purta numele de Reduceri saptamanale si va contine cele mai mari reduceri pe care le putem gasi online pe diverse site-uri. Asadar, saptamana 15-21 Octombrie vine cu urmatoarele oferte:

     Pe elefant.ro  gasim o gama foarte variata de produse la reducere, de la parfumuri, cosmetice, carti, jucarii, ochelari, genti, pana la electrocasnice si produse de decor pentru casa. Reducerile sunt cuprinse intre 15 si 21 Octombrie si transportul este gratuit pentru comenzi de peste 199 Ron.

Capture.JPG


     Pe carturesti.ro avem reduceri de pana la 20% la cele mai frumoase carti din 2018. Cele mai frumoase carti din Romania este un proiect anual despre care puteti citi mai multe pe celemaifrumoasecarti.ro. Reducerile sunt ⇒ AICI

1.JPG


     Pe teamdeals.ro sunt reduceri foarte mari la gama de fashion, fie ca vorbim despre articolele pentru barbati sau cele pentru femei. Reducerile sunt de pana la 80% si stocul se epuizeaza foarte repede, asa ca ar trebui sa va grabiti

2.JPG


     Pe vivre.ro gasim BLACK SALE cu reduceri masive la tot ce tine de mobila, textile, corpuri de iluminat si obiecte de decor.

3.JPG

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s