Liber la educatie sau educatie la liber?


    Traim intr-o lume in care totul se invarte in jurul materialului, a banului, ar spune multi…Insa chiar asa este? Chiar banul este pionul principal in viata fiecaruia dintre noi? Ce le spunem copiilor despre acest subiect, cum tratam problema financiara in fata curiozitatii lor naturale si inocente, cum ii pregatim sa devina adulti responsabili financiar?? Sunt doar cateva intrebari, printre multe altele, la care vom primi raspunsuri Sambata, 19 Mai, intre orele 10-14 la hotelul Pullman din Bucuresti, in cadrul editiei cu numarul 2 a evenimentului Liber la educatie sau educatie la liber?

     Prima editie a evenimentului a avut loc anul trecut si a reprezentat un real succes, tema abordata fiind educatia formala. Anul acesta, subiectele vor fi tratate cu mult tact si cu profesionalism de catre cei 3 invitati de top:

  • Gáspár György – psiholog, autor si custode de povesti de viata, omul care a pornit #RevolutiaRelatonalainRomania,
  • Oana Moraru– consultant educational si fondatoarea scolii private, Helikon
  • Adrian Asoltanie– trainer, speaker si antreprenor de aproape 20 de ani, a conceput special pentru copii cursul Micul Dresor de Lei, adaptat pe grupe de varsta.

Liber la educatie - educatia financiara.jpg

     Nu stiu cat de in tema sunteti cu privire la acest subiect, insa, din pacate, Romania se situeaza pe ultimul loc in Europa atunci cand vine vorba despre alfabetizare financiara, iar studiile ne spun ca doar 22% dintre noi avem un minim bagaj de cunostinte financiare. Tara noastra a trecut prin schimbari majore in ultimii ani, insa amprentele trecutului si felul in care banii erau gestionati „pe vremuri” si-au pus amprenta in mentalitatea parintilor nostri. Ingrijorarile lor, evident, ne-au fost transmise si noua.

     Asadar, un astfel de eveniment are o importanta majora in educarea noastra financiara si sunt convinsa ca poate constitui un ghid de baza pe care il putem transmite mai departe copiilor nostri, in incercarea de a le insufla convingeri si valori pentru viata.

Agenda evenimentului:


09:15 -10:00 Înregistrări
10:00 -11:00 Oana Moraru
11:00 – 11:30 Q&A Oana Moraru
11:30 – 12:00 Gaspar Gyorgy
12:00 -12:15 Coffee Break
12:15 -13:30 Adrian Asoltanie
13:30 -14:00 Q&A/ Exerciţii practice

Inscrierea la eveniment

Inscrierea la evenimentul Liber la educatie sau educatie la liber? – 2018  se poate face pe pagina de facebook a evenimentului, accesand formularul aflat la adresa
https://bit.ly/2JuVG7T, la telefon 0722 463 824 sau prin e-mail la adresa catrinel.petre@mozaicmedia.ro.

Pret special: 60 lei – valabil pana la data de 25 aprilie!
Pretul intreg al biletului este de 100 lei.

20% din valoarea incasarilor din bilete se redirectioneaza catre partenerul caritabil al evenimentului, United Way Romania – organizatie care desfasoara programe de integrare sociala si profesionala pentru tineri si adulti din medii defavorizate.

 

Un gând despre „Liber la educatie sau educatie la liber?

  1. Educatia financiara este o mare problema chiar si pentru noi, adultii. Ca sa o avem trebuie musai sa urmam niste cursuri, sau mai este varianta: eu citesc situri de educatie financiara, de unde am invatat multe. Mai greu este cu aplicarea lor in realitate.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s