Cris Smile te ajuta sa zambesti cu incredere


fun-20008_1280

     Se spune că zâmbetul este cartea noastră de vizită și că poate influența enorm prima impresie pe care o facem altora sau chiar prima impresie pe care ne-o facem noi, despre o persoană pe care tocmai am cunoscut-o. Din acest motiv, este extrem de important să avem grijă de sănătatea și de aspectul dinților noștri. 

   Sunt convinsă că fiecare dintre voi a observat cât de frumos arată zâmbetul vedetelor sau persoanelor publice în ultima perioadă. Par să aibă o dantură perfectă, iar dacă nu am ști cât de mult a evoluat știința atunci când vine vorba de îmbunătățirea aspectului dinților, poate am crede că așa s-au născut. Am și multe cunoștințe  (probabil că și voi aveți) care au apelat la serviciile unei clinici dentare pentru a scăpa de complexe în ceea ce privește afișarea zâmbetului. Acest lucru se întâmplă, în primul rând, datorită faptului că asemenea intervenții au devenit accesibile și publicului larg.

dc790902ebd58c42529d3ad0879e7186

     Trebuie să recunosc că și eu mă confrunt cu probleme ale dinților, așa că am început să investighez și să caut informații. Mi-a fost recomandată în nenumărate rânduri clinica de stomatologie Cris Smile, de pe strada Malcoci, sector 5 din București. Le-am făcut o vizită și așa am aflat că am nevoie de un aparat dentar, dar si de detartraj. Doamna doctor mi-a explicat ca daca incep sa folosesc aparatul, respiratia va fi favorizata, dantura imi va fi aliniata perfect si estetica faciala va fi imbunatatita. Cat priveste detratajul, acesta este un tratament indispensabil in cazul oricui. In cazul in care nu stiti, tatrul favorizeaza retractia gingiilor si a tesutului osos de sustinere, astfel ca devine obligatorie inlaturarea lui prin detartraj.

      Dacă și voi vă confruntați cu asemenea probleme și aveți fobii legată de dentist sau pur și simplu nu știți la cine să apelați, puteți citi în continuare motivele pentru care eu am ales această clinică și de ce mi se pare ideală.

1.JPG

De ce am ales si recomand Cris Smile?

 • Medici tineri, profesioniști și dedicați

     Mie îmi era efectiv foarte frică de medicul stomatolog, din cauza unor probleme pe care le-am avut când eram mică și care mi-au rămas întipărite în minte. La Cris Smile nu este cazul. Aici veți întâlni o echipă de medici tineri, dar extrem de experimentați, care au avut șansa de a evolua în același timp cu tehnologiile actuale și care se comportă foarte delicat și uman cu pacienții, așa că nu vă aveți motive să vă mai temeți. De asemenea, echipa de medici este foarte complexă, având specialiști din orice domeniu: parodontolog, protecție dentară, generalist, ortodonție, etc.

2.jpg

 • Program de lucru extins

     Unul dintre motivele pentru care evităm să mergem la doctor este programul de muncă. Cu toții avem un serviciu de la care este destul de dificil să lipsim, chiar dacă suntem motivați de sănătate. La Cris Smile poți ajunge în fiecare zi, de la 9 dimineața până la 8 seara, dar chiar și în weekend, mai exact Sâmbăta, până la ora 14. Cu un astfel de orar, și cel mai ocupat corporatist ar putea să își facă timp pentru dantura sa perfectă, nu-i așa?

 • Aici vă puteți rezolva orice tip de problemă dentară

     Aveți anomalii legate de poziția dinților, tatru, carii, spații goale, parodontoză? La Cris Smile există soluții pentru toate aceste probleme. Indiferent de cât de grav este cazul vostru, medicii de aici vă pot ajuta, punându-vă la dispoziție aparate și materiale de ultimă generație. De exemplu, știați că dacă v-a căzut un dinte sau s-a cariat atât de mult încât nu mai poate fi salvat, Cris Smile vi-l poate înlocui fără probleme printr-un implant dentar? Mi se pare fascinant să poți avea dinți noi, perfect sănătoși, rezistenți și foarte estetici, apelând la această tehnică.

blog.jpg

 • Puteți obține un zâmbet de vedetă

     Oricine poate beneficia în zilele noastre de un zâmbet strălucitor. Dinții albi și perfecți nu mai sunt doar un vis frumos. La această clinică vă puteți albi dinții, vă puteți aplica fațete dentare din ceramică sau, dacă sunteți mai excentrici, vă puteți chiar aplica bijuterii pe dinți. Evident, pentru toate acestea aveți nevoie de un buget, dar nu vă speriați, nu mai costă o avere să obții o dantură frumoasă și oricum, spre deosebire de prețurile practicate în străinătate, la noi tarifele sunt mult mai mici, iar medicii foarte buni.

 • Există tarife și oferte adaptate oricăror buzunare

     La Cris Smile, tarifele sunt mai mult decât accesibile. Puteti verifica, clinica este atat de transparenta incat au afisat toate preturile pe site. De asemenea, personalul de aici pune la dispoziție și oferte legate de aplicarea aparatelor dentare, în cazul în care aveți nevoie de așa ceva. Să vă spun un secret? Este chiar la modă să porți aparat dentar în această perioadă și am din ce în ce mai multe prietene care sunt mândre posesoare ale acestuia.

 • Slogalul lor

„Cred in puterea empatiei”. Consider ca orice pacient asta isi doreste in primul rand de la un medic stomatolog: empatie.

 • Vă puteți programa în mai multe moduri

 1. la telfon:

  0723 918 404  / 021 423 00 72

 2. prin e-mail: office@cris-smile.ro
 3. sau chiar pe site, foarte simplu, completând un formular:
 4. la sediu:

  Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59,
  sector 5, Bucuresti


    Ce părere aveți despre clinica Cris Smile?

    Nu-i așa că nu mai avem motive să nu obținem zâmbetul la care visăm?

3 gânduri despre „Cris Smile te ajuta sa zambesti cu incredere

 1. Crud smile – o clinica de profesionisti. Am fost tratată de doamna doctor Irina Luca. Mi a redat zâmbetul si increderea de a merge mai departe. Multumesc si ma simt onorată si privilegiată ca v am cunoscut.
  ..multumesc
  ….. Fatu Silvia

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s