5 probleme pe care le au oamenii inteligenti


5 probleme pe care le au oamenii inteligenti

    In general, de la oamenii inteligenti, toata lumea are asteptari mari si toti au impresia ca acest tip de oameni se descurca in orice situatie, iar problemele cotidiene sunt ca si rezolvate in cazul lor. In mare parte, poate fi adevarat, insa oamenii inteligenti se confrunta si ei cu situatii dificile si uneori chiar confuze. Aceste sunt cele mai comune probleme care definesc persoanele cu un IQ ridicat:

1.Gandesc mult mai mult decat spun

     Cuvintele articulate nu au cum sa exprime tot ceea ce gandesc ei. De fiecare data cand   cauta o solutie la o problema complicata, toate motorasele din creieru lor incep sa isi invarta rotitele, astfel ca nu ar avea cum sa expuna toate ideile care le vin in minte. In concluzie, daca nu pot furniza solutia perfecta acelei probleme, se abtin sau spun foarte putin pana cand vor fi siguri ca au gasit rezolvarea care se asteapta de la ei.

2. Pot parea lenesi

     Intr-o lume in care se pune accentul mult mai mult pe trecut la fapte decat pe multa gandire, se pot simti atat de diferit in comparatie cu restul, incat vor sta si vor gandi indelung daca sa faca sau nu ceva. Ca rezultat, oamenii din jur isi vor forma imediat o parere gresita despre acestia, catalogandu-i ca fiind lenesi.

elefant.ro%20

3. Discutiile mici ii obosesc

     Pentru ei conteaza subiectele profunde care implica in general arta, filozofia sau stiinta. Intr-o discutie mica sau de complezenta nu vor putea sa isi gaseasca interesul, astfel ca se vor simti prinsi si captivi intr-o lume care ii plictiseste si oboseste totodata. Din acest motiv, o persoana inteligenta va incerca sa evite acest gen de small talks si poate ca asta ii va face sa para un pic inadaptabili.

12d4fce632d78e1bbe4bca9ec82b90bd

4. Jobul ii va plictisi

     Rare sunt joburile in care esti pus in fata unor provocari noi. Daca omul inteligent nu va fi constant insarcinat cu noi si noi taskuri diferite, atunci interesul sau va tinde spre 0. Din pacate, seful va dori sa aiba treburile terminate si nu ii va pasa prea mult de creativitatea subalternului. Da, un job neprovocator il va plictisi repede pe inteligentul nostru 😦

5.Vor fi considerati ciudati

     Probabil ca asta deja se subintelege din punctele expuse anterior. Daca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu restul societatii, oamenii se vor uita ciudat la tine si iti vor atasa o eticheta de ciudat sau nesociabil.

Cu cate dintre cele 5 probleme te confrunti?

Publicitate

Un gând despre „5 probleme pe care le au oamenii inteligenti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s