Just Fashion Romania ne ofera cea mai frumoasa colectie de geci si paltoane


woman-1284031_1920

     Nu știu cum sunteți voi, însă eu, atunci când observ că temperaturile au scăzut serios și este timpul să fac trecerea de la toamnă la iarnă, încerc să ,,fentez” un pic frigul de afară și să nu trec direct la a purta haine foarte voluminoase, grele și care mă fac să par mult mai plinuță decât sunt. Fac asta punându-mi un body, o maletă și o bluză peste care mai așez și o jachetă mai subțirică, iar gâtul aleg să mi-l protejez cu o eșarfă sau un guleraș de blană. Aceste trucuri au funcționat destul de mult timp, însă prima ninsoare de astăzi,  la mine in oraș a adus cu ea un ger năpraznic care nu mai poate fi suportat decât cu o geacă sau un palton care într-adevăr mă pot proteja.

winter-1209851_1920.jpg

     Așa că este timpul să fac o investiție serioasă în garderoba de iarnă, iar pentru asta am nevoie de ajutorul vostru. Am găsit de curând un magazin online cu foarte multe articole superbe de îmbrăcăminte. Site-ul poartă numele de Just Fashion Romania și are o foarte frumoasă și variată colecție de geci și paltoane la prețuri destul de prietenoase cu bugetul nostru. Produsele sunt fabricate în România, așa că am toată încrederea în calitatea acestora și este important și faptul că nu trebuie să aștept prea mult după livrarea coletului, așa cum se întâmplă cu magazinele online din străinătate.

Capture.JPG

     Eu am ales câteva produse care îmi plac cel mai mult de pe site-ul lor, însă nu mă pot decide deloc pe care să îl achiziționez. Am de ales între paltoane elegante și geci dama de iarna si trebuie să recunosc că toate sunt foarte foarte frumoase și ar fi o plăcere să le port. Așadar, iată care sunt opțiunile mele:

1. Palton roz pal cu blană

 

     Este atât de elegant acest palton, iar culoare mi se pare foarte feminină. Îmi place foarte mult și croiala cambrată care pune în evidență talia, dar și gulerul de blană care conferă multă senzualitate. Un plus îi dau și buzunarele din lateral. Este important să avem un loc de adăpostire al mâinilor pe acest ger, nu-i așa? Acest palton este la prețul de 350 de lei.

page.jpg

2.Palton cu glugă și imprimeu floral

 

   Și acest palton are buzunare în lateral și o croială care marchează talia. În plus, are o glugă pe care o putem lăsa acolo sau o putem detașa. Mi se pare foarte practic, având în vedere că trebuie să ne acoperim și capul, iar uneori putem uita căciulița acasă sau pur și simplu putem avea parte de dublă protecție. Imprimeul floral care se pierde în lungimea paltonului mi se pare foarte frumos și parcă îmi imaginez cât de bine ar da în contrast cu albul zăpezii. Acest palton este la prețul de doar 340 de lei.

page.jpg

 3.Geacă roșie foarte groasă, pentru zile geroase

 

     Dacă cele două paltoane sunt pentru zile ceva mai blânde de iarnă, această geacă este potrivită pentru acel ger care îți pătrunde toți porii.Îmi place mult culoarea care formează un contrast frumos cu blănița de pe glugă. Design-ul mi se pare foarte stylish, în special datorită fermoarelor aplicate în lateral. Această geacă am găsit-o la prețul de 295 de lei.

page.jpg

     Acum vine întrebarea: Care să fie, care să fie? Cred că mă voi încumeta și îmi voi cumpăra unul dintre paltoane și geaca roșie, sau de ce nu, voi vorbi cu moșul să îmi aducă geaca. Voi pe care le-ați alege? Puteți să vizitați și site-ul, poate aveți și alte sugestii. Aștept răspunsurile voastre în comentarii.

Publicitate

Un gând despre „Just Fashion Romania ne ofera cea mai frumoasa colectie de geci si paltoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s