Cum sa mergi la sigur cu pariurile sportive


    football-452569_1920

     Vă povesteam în urmă cu ceva timp, aproximativ o luna mai exact, despre motivele pentru care eu nu aș renunța niciodată la pariurile sportive. În articolul respectiv v-am enumerat 15 motive destul de convingătoare (sper) pentru care eu voi continua să îmi suplinesc veniturile lunare folosind această metodă, aparent dedicată bărbaților, dar în care se implică din ce în ce mai mult și femeile.

     Prin urmare, acest articol este un fel de continuare a seriei articolelor în care vă povestesc despre pariuri și în care îmi propun să vă dezvălui încă un mare pont care pe mine m-a făcut să îmi îmbunătățesc ceea ce se cheamă strategia de pariere. Marele secret poartă un nume sugestiv, Piața de ponturi. Ca să fiu cât se poate de clară și de explicită, piața de ponturi se ocupă, în mod evident, cu Ponturi Pariuri. Este vorba despre un site în care veți descoperi foarte multe secrete, strategii, tehnici și metode de pariere, astfel încât să nu riscați foarte mult atunci când aruncați cu banii în stânga și în dreapta pe bilete compuse la noroc, ci mai degrabă să investiți banii respectivi în bilete alcătuite cu multă logică și cu risc minim.

capture

     Piața de ponturi este un proiect relativ nou și original, neafiliat niciunei case de pariere. Practic, scopul lor este să ajute pariorii să câștige pariurile, prin strategii proprii de pariere, demonstrate și explicate foaaaarte bine de specialiștii în domeniu. Personal, mi se pare extrem de important faptul că nu sunt afiliați caselor de pariuri. De ce? Pentru simplul motiv că nu au niciun interes să sporească veniturile acestora, determinând oamenii să își piardă banii pe care îi investesc. Știați că afiliații caselor de pariuri, adică bannerele acelea mari care vă invită să încasați tot felul de bonusuri și oferte speciale, câștigă comisioane uriașe decă voi pierdeți pariurile făcute la respectiva casă? Tocmai prin acest lucru se diferențiază Piața de ponturi. Vreți să pariați la sigur? În acest caz, să vă povestesc mai multe, incluzând propria experiență…

Cum vă ajută Piața de ponturi și ce alegere am făcut eu

 

     Fiind asemănător cu un manual de genul ,,Cum să…”, implicit există și un preț pe care trebuie să îl plătiți. Sunt mai multe tipuri de abonamente lunare, Biletul Zilei, Challenger, Tips & Fact și cel care le include pe toate, denumit Full Acces. Eu am ales Tips & Facts, pentru că mi-am dorit să citesc articole de analiză amplă, analize, predicții și alte lucruri utile pe care le conține acest abonament. Pentru începători, aș recomanda totuși Full Access. Este ca și când dați banii pe care i-ați fi cheltuit poate pe un bilet la pariuri, dar pe care cel mai probabil l-ați fi pierdut, dacă nu aveți multă experiență în acest domeniu, îi veți cheltui pe ceva ce vă va ajuta pe termen îndelungat. Investind banii într-un astfel de abonament, aveți cu siguranță șansa să câștigați. De exemplu, în cazul meu, pot spune că în ultimele 2 luni de când citesc ponturile de pe site, am pierdut doar 1 bilet din cele 6 pe care le-am pariat.

4.JPG

2

Ce conține un abonament lunar Full- Access:

 

  • articole postate pe site, timp de 30 de zile
  • minim 10 articole de tipul Biletul Zilei
  • minim 30 de articole/lunar de analiză și predicții ale tuturor meciurilor de fotbal din cele mai puternice competiții ale Europei
  • minim 2 articole de provocări lunare de genul: Monthly Transformer și Betty PRO, care este un sistem de pariere utilizat de un parior profesionist
  • etc.

De ce să consulți Piața de ponturi

 

     Pentru a vă putea contura o idee mult mai clară în ceea ce privește Piața de ponturi, vă recomand să citiți și ponturile gratuite postate pe site. Astfel, veți înțelege că cele pentru care va trebui să plătiți sunt cu adevărat valoroase și pot face diferența între un bilet pierdut și unul câștigat. Este ca și când gătiți o prăjitură intuind ingredientele și modul în care a fost preparată, comparativ cu situația în care vă uitați la un clip pe youtube în care fiecare pas este explicat și demonstrat. Evident, prăjitura va avea mult mai multe șanse de reușită în cel de-al doilea caz.

1.JPG

     Nimeni nu s-a născut învățat, iar acest lucru este valabil și în cazul pariurilor. Deși pot părea bazate exclusiv pe noroc, vă pot spune din experiență că nu este absolut deloc așa. Echipele respective au un trecut în spate, o evoluție sau o involuție și este important să cunoașteți toate detaliile despre fiecare pentru a putea face pronosticuri corecte. Piața de ponturi ne oferă strategii bine construite, tips & tricks și multe multe strategii de pariere, astfel încât șansa de a câștiga să fie cu mult mai mare decât cea de a pierde. Însă ceea ce m-a determinat să am încredere maximă în ei a fost faptul că sunt un proiect total diferit de restul proiectelor din online, nefiind afiliate cu nicio casă de pariuri.

  • Știați despre Piața de ponturi?
  • Care este tipul de abonament pe care l-ați achiziționat sau pe care doriți să îl achiziționați?

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s