Semne că relația ta este pe terminate


   6f51cb8a833a916a99a56151e12088bf

     Este foarte posibil ca la un moment dat, să devii extrem de confuză cu privire la direcția pe care o ia relația ta. Atunci, te întrebi, oare mai are sens să continui sau oricum cuplul din care faci parte este pe cale de a se sfârși? Să mai încerc sau să mă las păgubașă? Toate aceste întrebări te pot face să începi să ajungi să îți urăști partenerul și să fii atât de tensionată, încât este mult mai bine să analizezi situația și să pui punct, dacă este cazul. Din fericire, dacă putem spune așa, există semne clare care să te ajute să iei decizia potrivită. Iată care sunt semnele evidente care indică faptul că relația ta este pe terminate:

Ești mult mai implicată în relație decât este iubitul tău

 

     În orice relație este nevoie de multă implicare și multă dăruire. Ambii parteneri trebuie să ,,lucreze” în mod egal și să facă eforturi în aceeași măsură pentru a avea o relație sănătoasă și fericită. Din păcate, se întâmplă ca unul dintre ei să ofere mult mai mult sau să primească mult mai mult decât celălalt, iar atunci lucrurile pot lua o turnură neașteptată. Apare frustrarea și apare nefericirea. Dacă observi asta în relația ta, trebuie să știi că nu este deloc în regulă. 

74a1416763974707633d5e0b5b2d590f.jpg

Partenerul tău nu îți îndeplinește necesitățile

 

     Motivul principal pentru care suntem într-o relație este pentru că avem nevoie de afecțiune și de sprijin, de orice fel. Dacă partenerul tău nu este capabil să îți ofere dragoste în momentele cheie și înțelegere, mai ales atunci când ai cea mai mare nevoie de aceste lucruri, atunci nu mai este niciun sens să continui. Nu trebuie să te rogi de el să te asculte și să te îmbrățișeze, aceste lucruri trebuie să vină în mod natural.

Nu îți imaginezi viitorul alături de el

 

     O relație are nevoie de mult timp și efort, dar asta nu poate dura la nesfârșit. La un moment dat, lucrurile trebuie să intre pe un făgaș normal, iar tu trebuie să fii sigură de longevitatea relației și să poți proiecta un viitor frumos alături de cel ales. Dacă îți este greu să îți imaginezi viața alături de el, atunci se cheamă pierdere de timp și trebuie să spui NEXT!

Nu există suficientă încredere

 

     A nu se confunda cu gelozia, care în cantități rezonabile, este chiar binevenită. Aici vorbim de scenele acelea în care te simți nevoită să îi controlezi repede telefonul, atunci când prietenul tău merge până la baie. Dacă nu ești capabilă să crezi în sinceritatea și loialitatea lui, relația este deja compromisă. 

Nu aveți aceleași planuri de viitor

 

     Este ok să vedeți lucrurile diferit, uneori…însă nu și când vorbim despre viitorul vostru împreună. Dacă unul dintre voi își dorește cu ardoare să oficializeze relația în viitorul apropiat și să aibă și moștenitori cât de curând, iar celălalt vrea să călătorească în jurul lumii pentru următorul deceniu, fără niciun fel de angajament, atunci ori unul cedează, ori o luați pe drumuri separate.

Ce alte semne care indică sfârșitul relației puteți adăuga listei de mai sus?

64cc8fcc437eba7762299f327aeb6c93.jpg

Surse imagini: Pinterest

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s