15 Motive pentru care nu voi renunța niciodată la pariuri sportive online


15 motive pentru care nu voi renunta niciodata la pariurile sportive online

     Pariurile  sportive reprezintă un subiect pe val, zilele acestea. Dacă până de curând auzeam doar bărbații discutând despre pariuri, acum am și câteva prietene și colege de serviciu extrem de pasionate de acest domeniu. Recunosc, pariurile au devenit chiar și plăcerea mea vinovată! 😀 Odată cu interesul sporit față de pariuri, s-a îmbunătățit, inevitabil, și metoda de pariere. Dacă până acum trebuia să ne deplasăm la o casă de pariuri stradală, acum putem face asta din confortul propriului cămin. Pentru mine a devenit o pasiune pe care o dezvolt din ce în ce mai mult și la care nu am de gând să renunț, având în vedere faptul că îmi oferă multe beneficii. Am strâns în acest articol 15 motive pentru care nu voi renunța niciodată la pariuri sportive online:

1. Îmi oferă un venit suplimentar consistent

 

     Ce-i drept, trăim în România, așa că indiferent cât de mult muncim și indiferent de domeniul în care activăm, banii nu sunt niciodată suficienți. Poate că ne ajung să îi cheltuim pe mâncare, întreținere și chirie, după caz, însă nu și pentru poftele fiecăruia. Eu, spre exemplu, ca orice altă fată, îmi doresc să am un buget lunar pe care să îl pot cheltui pe haine, cosmetice și accesorii. Acest lucru a devenit foarte posibil în ultimul timp, datorită pasiunii mele de a paria online. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să pariez sume infime, de 10-20 de lei și să câștig de la 500 de lei în sus.

2.Nu trebuie sa mă deplasez nicăieri

 

     Un foarte mare beneficiu al caselor de pariuri online este faptul că poți face asta de oriunde, fie că ești în pat, pe canapea, la tine acasă sau la un prieten. Sunt convinsă că nu sunt singura persoană care urăște frigul și care se bucură de fiecare dată când nu este nevoită să părăsească căldura din casă pentru a se deplasa într-un loc, oricare ar fi acesta. Evident, un alt avantaj este și timpul câștigat.

3.Este foarte simplu să pariez

 

     Având în vedere faptul că pariurile sunt din ce în ce mai căutate, casele de pariuri s-au conformat cererii și și-au îmbunătățit și facilitat foarte mult procesul de pariere. Regulile sunt foarte clar explicate pe site-urile agențiilor, așa că indiferent dacă ești începător sau dacă deja ai ceva experiență dobândită în casele de pariuri stradale, nu îți va fi greu să pariezi.

4.Sunt un spirit competitiv

 

     Îmi place competiția de când mă știu. Când eram mică, adoram să particip la olimpiade și să simt adrenalina în momentul aflării rezultatelor. Acum, mă bucur foarte tare când văd performanțele blogului meu, dar mai ales atunci când obțin câștiguri la pariuri, știind că niciun pariu nu a fost pus la întâmplare sau la nimereală, ci toate foarte bine gândite și analizate. Chiar și echipele pe care pariez, indiferent de sport, devin mult mai interesant de urmărit, atunci când știu că am mizat pe ele.

kjgbkjvb

5.Sunt pasionată de sporturi

 

     Din păcate, am renunțat destul de repede la orele de baschet și de tenis. către care a încercat tata să mă orienteze pe la 8-9 ani, însă asta nu mi-a șters apetitul pentru urmărit meciurile de tenis, volei, handbal, fotbal și multe altele. Pariurile online îmi oferă șansa de a-mi transforma această pasiune într-un fel de job, dacă îl pot numi așa. Orice formă de venit ne satisface, însă cu atât mai mult cu cât banii respectivi provin dintr-un domeniu care ne pasionează.

6.Este o metodă foarte bună de a-mi realiza visurile

 

     Așa cum am menționat și anterior, pariurile online îmi furnizează un buget considerabil, mai mult sau mai puțin constant, din care îmi pot satisface micile pofte. Însă ceea ce nu v-am spus încă, este faptul că până acum am și călătorit din banii respectivi. Mai exact, acum trei luni mi-am rezervat un zbor și 2 nopți la un hotel din Barcelona, din banii câștigați la ultimele 4 pariuri efectuate. 

7. Îmi pun mintea la contribuție într-un mod distractiv

 

     Pariurile sunt foarte fun! Este super distractiv să urmărești cotele, meciurile, pronosticurile, dar mai ales să discuți cu prietenii pe aceste teme. Puteți chiar să pariați pe aceleași meciuri, iar la final să vedeți care a fost mai bun și a obținut și un profit din asta. Evident, cel care câștigă trebuie să facă cinste, ca premiu de consolare pentru pierzători! 🙂

8.Nu trebuie să investesc mult pentru a obține câștiguri mari

 

     Nimeni nu vă poate impune să pariați o anumită sumă. Puteți începe cu sume foarte mici de 1 leu, 2 lei, 5 lei, până când considerați că ați dobândit suficientă experiență cât să vă puteți încrede în pariuri, pe sume mult mai consistente. Important este să știți când trebuie să pariați și pe cine anume, nu vă abateți prea mult de la sportivii sau echipele pe care le cunoașteți foarte bine deja. Apropo, să știți că eu nu pariez doar pe sport. De exemplu, de vreo 3 ani la rând pariez și pe Eurovision și chiar am câștigat.

9.Există foarte multe opțiuni pe piață

 

     Pe biletu-zilei.com, veți vedea că puteți găsi clasamentul caselor de pariuri de top. Acestea au deja un număr foarte mare de clienți și multă experiență, astfel încât să nu aveți nici cea mai mică teamă că veți fi înșelat. În urma unui sondaj la care au participat peste 1000 de oameni, cele mai cotate case de pariuri online sunt:

 • efortuna.romnkjbvbj
 • betano.com
 • unibet.ro
 • netbet.ro
 • sportingbet.ro
 • betfair.ro
 • winmasters.com
 • 888sport.ro

10.Pot să mă documentez foarte bine, astfel încât șansa de a câștiga să depindă mai mult de logică, nu de noroc

     Deși se numesc jocuri de noroc, lucrurile nu stau chiar așa. În cazul pariurilor sportive, de exemplu, mă pot documenta foarte bine înainte de a paria. Mă uit la meciurile pierdute și câștigate ale echipei respective, la pronosticuri, la evoluția cotelor, iar într-un final, pot lua cea mai logică decizie în ceea  ce privește meciul respectiv. Dacă nu sunt sigură într-un procent destul de mare de pariul pe care urmează să îl efectuez, atunci pur și simplu renunț la acel meci sau chiar la întreg biletul. Mai bine să fii sigur, decât să regreți. Apropo, la majoritatea caselor de pariuri online, aveți șansa de a paria în timp real, adică în timp ce meciul se desfășoară.

11. Este o plăcere 100% legală

 

     Aproximativ 19 case de pariuri online au primit licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, pentru a opera în România.Cred că este un lucru care cântărește mult atunci când vine timpul să decideți sau nu dacă veți paria într-o anumită agenție, chiar dacă este online. Cu toții suntem reticenți atunci când trebuie să punem bani din buzunarul propriu, așa că o certificare legală este de foarte bun augur.

12. Am parte de o mulțime de bonusuri

 

     Da, ați citit bine. Odată cu alegerea unei case de pariuri online, vin și bonusurile de care puteți avea parte. Dacă ar fi să menționez câteva dintre ele, acestea ar fi:

 • bonusul de bun venit
 • bonusul de fidelitate
 • pariuri gratuite
 • bonus la recomandarea unui prieten
 • bonus dacă folosești aplicația pentru mobil

kbkjk.JPG

13.Programul este non-stop!

 

     Spre deosebire de agențiile de pariuri stradale, aici nu vă puteți pune problema închiderii pentru că pur și simplu nu există program de funcționare. Casele de pariuri online operează la orice oră din zi și din noapte, așa că vă puteți strecura această pasiune oricând în programul zilnic pe care îl aveți.

14.Pot paria în timp real

 

     Am menționat acest lucru și într-unul dintre punctele de mai sus, însă țin morțiș să îl repet pentru că mi se pare un avantaj imens: puteți paria în timpul ce partida/ meciul respectivă/ respectiv se desfășoară.

kjbkjbkj

15. Cotele sunt mai mari la agențiile online

 

     Un alt avantaj pe care îl au casele de pariuri online în fața celor standard, stradale, este faptul că, în general, cotele sunt mult mai generoase, așa că și câștigurile sunt mai mari. De asemenea, este foarte ușor să comparați cotele între mai mult case de pariuri, cu doar câteva click-uri, fără să trebuiască să vă deplasați la o agenție de stradă.

lknjlbklb

Iar acum aș vrea să știu care este cel mai mare câștig pe care l-ați obținut până acum în urma unui pariu sportiv online și, de ce nu, dacă aveți ceva ponturi pe care doriți să le împărtășiți.

Reclame

4 gânduri despre „15 Motive pentru care nu voi renunța niciodată la pariuri sportive online

 1. Pingback: eBloguri si Biletu-Zilei.com va invita la concurs!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s