Accesoriile perfecte pentru o casă modernă se găsesc la evivo.ro


 accesoriile-perfecte-pentru2

   Așa cum am precizat și în articolele anterioare, mie îmi place toamna pentru că este momentul în care îmi schimb garderoba și pot să adopt un stil mai elegant din punct de vedere vestimentar, evident, în tendințele actuale. Însă, tot în acest anotimp mi se pare timpul perfect pentru a face schimbări și în casă, începând de la decorațiunile potrivite vremii de afară, ca lumânările cu aromă de dovleac, scorțișoară și fructe uscate, până la mobilă și accesorii de baie și bucătărie. În acest articol, mi-am propus să mă concentrez pe ultima categorie menționată și să vă arăt ce îmi doresc eu să schimb toamna aceasta în casa mea. Fie că este vorba de chiuvete, baterii sanitare de baie și bucătărie sau  chiar paneluri de duș, toate acestea trebuie să se completeze și să alcătuiască căminul mult dorit pentru fiecare. În viziunea mea, cam așa ar trebui să arate o bucătărie și o baie ideale:

   Consider că fiecare element de design interior contează enorm pentru a crea un ansamblu armonios în casă. Fiecare obiect trebuie să se încadreze cât mai bine în decor și să fie plăcut vederii. Din acest motiv, obiectele sanitare din bucătărie și baie nu trebuie să fie doar foarte bune și eficiente, ci și estetice. Evivo.ro este un site care ține cont de toate aceste aspecte și cred cu tărie că poate împăca orice gust. Pe lângă colecțiile impresionante pe care le deține, evivo.ro este și un site foarte user-friendly. Categoriile sunt bine delimitate și ușor de  navigat, așa că dacă te decizi să cauți ceva în mod special, este destul de facil să mergi drept la țintă, cum s-ar spune. Baterii și accesorii retro, accesorii de baie și paneluri (panouri) de duș cu hidromasaj sunt la un click distanță.

kjlhghmfgn.JPG

     În cazul meu, bucătăria este cea care nu îmi dă pace toamna aceasta. Pentru că am ,,rezolvat” deja baia acum o lună, acum mă axez strict pe locul în care îmi beau cafeluța în fiecare dimineață și în care iau cina cu iubitul aproape în fiecare seară. Între chiuveta bucatarie granit și chiuveta bucatarie compozit, am ales prima variantă. Motivele principale pentru alegerea mea sunt faptul că acest material oferă durabilitate și nu este afectat de depunerile de calcar, în același timp având și un design deosebit. 

     Pe evivo am descoperit niște seturi promoționale de chiuvete de granit cu baterie, cu prețuri începând de la 580 de RON, reduse de la 825 de RON. Mi se par niște prețuri foarte avantajoase. Pe lângă prețurile foarte bune, la baza alegerii mele de a comanda de pe evivo, au stat și alte motive întemeiate, ca livrarea în 24 de ore, informațiile foarte detaliate despre produse  și garanția care poate dura până la 15 ani. Cele mai drăguțe modele care s-ar și potrivi foarte bine bucătăriei mele sunt acestea:

Set chiuvetă granit 1.5 cuve ISAO Safari + baterie granit bucătărie

sgvsdbvs.JPG

Set chiuvetă granit 1 cuvă, scurgător și picurător Laveo Puerto beige + baterie granit bucătărie

sdbsdbsd.JPG     Există și posibilitatea de a achiziționa bateriile separat și mă gândesc să iau în calcul chiar și această opțiune, mai ales că prețurile sunt foarte bune și aici, iar modelele au un design deosebit. Evident, tot spre  bateriile din granit îmi îndrept atenția.

 

Voi ce doriți să schimbați în casa voastră toamna aceasta? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s