Costume de baie la modă


 costume de baie la moda

   Acum 3 săptămâni publicam un articol (Peripeții pe maluri mediteraneene) care avea să mă înscrie la un concurs foarte fain, desfășurat pe site-ul despremoda.ro, în colaborare cu pikant24.ro. Nu doar că am participat la acest concurs, însă, spre bucuria mea, l-am și câștigat. Premiul consta în alegerea unui costum de baie de pe site-ul de cumpărături online, pikant24.ro, site de pe care eu nu îmi mai achiziționasem niciodată nimic. 

   Așa că am intrat frumos pe site și am început să caut prin secțiunea dedicată costumelor de baie. Am descoperit o colecție extrem de frumoasă și pe gustul meu, așa că mi-a fost destul de dificil să aleg unul singur, însă în final m-am decis asupra unui costum foarte colorat, din două piese.

   Am trimis mail cu costumul pe care mi l-am ales și cu mărimea potrivită mie și am rămas foarte plăcut surprinsă, atunci când am văzut cât de repede a ajuns costumul acasă. Pe lângă asta, vreau să vă spun că arată exact ca în poză, absolut nicio diferență ( vedeți în pozele de mai sus). Da, știu că este normal să fie asa, dar cred că ni s-a întâmplat tuturor să comandăm ceva de pe site-uri (în special de haine) și să constatăm atunci când primim produsul acasă, că nu are nicio legătură cu prezentarea de pe site.  

   Pentru că îmi place foarte mult costumul primit și pentru că mai sunt o mulțime de costume de baie care îmi plac foarte mult de pe pikant24.ro, dar și piese de lenjerie intimă, vreau să vă recomand șă vouă să comandați cu încredere de pe acest site. A, și nu uitați să aruncați o privire și pe site-ul despremoda.ro; este o revistă foarte interesantă și sunt convinsă că vor mai urma astfel de concursuri.

   Acum vă las câteva poze cu costumul de baie pe care l-am primit și vă invit să le vedeți pe toate de pe site, mai ales că sunt reduceri foarte mari în perioada aceasta.

*Mulțumesc despremoda.ro și pikant24.ro pentru premiul oferit!

IMG_5127

IMG_5128IMG_5129IMG_5131IMG_5132

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s