Top 10 produse de makeup sub 20 de lei


 top 10 produse de makeup sub 20 de lei

 

   Pentru mine brand-ul contează. Vreau să fiu sinceră până la capăt și să menționez acest lucru. În urma experiențelor cu muuulte produse de makeup, am reușit să îmi fac o bază de date virtuală, în care anumite brand-uri ocupă un loc fruntaș, indiferent de produsul achiziționat de la ei. Altele, m-au dezamăgit aproape de fiecare dată, așa că le-am rezervat un loc în coada clasamentului. Trebuie să recunosc că există și excepții, dar destul de rar. Oricum, ceea ce pot să afirm cu certitudine este că nu întotdeauna prețul dictează calitatea. Mi s-a întâmplat să găsesc și produse foarte ieftine, dar de care să mă îndrăgostesc.

    Am alcătuit o listă de 10 produse care costă sub 20 de lei fiecare și care îmi plac foarte mult și le cumpăr mereu atunci când mi se termină, fără a lua în considerare brandul de care aparțin:

10.Pudră So Matte de la Miss Sporty

 

   Este o variantă convenabilă, dacă sunteți în căutarea unei pudre care să vă ofere un finish mat și o acoperire medie. Nu lasă acel aspect de prăfuit pe ten.

O gasesti AICI

10.jpg9.Mono Eyeshadow de la Essence

   Fardurile au o textură cremoasă spre prăfoasă, însă nu se împrăștie. Culorile sunt foarte pigmentate și rezistă destul de bine pe pleoape.

Le gasesti AICI

9.jpg

8. Ruj BB de la Farmasi

 

   Un ruj foarte hidratant, nu foarte pigmentat. Oferă și un pic de luciu. Nu rezistă mai mult de 4 ore pe buze, din păcate.

Le gasesti AICI

8.jpg

7.AVON Mark mascara de la Avon

 

   Este o mascara bună, cu peri clasici. Îmi place cum separă genele și le definește. Poate fi aplicată în mai multe straturi fără a încărca genele.

Il gasesti AICI

 

avon-mark-mascara-pentru-efect-de-gene-false___16.jpg

6. Kit de sprâncene Brow This Way de la Rimmel

 

   Conține un gel, un fard și două aplicatoare. Este valabil în mai multe nuanțe și este destul de pigmentat. Aplicarea este foarte facilă.

Il gasesti AICI

6.jpg

5. Pudră Mattitude Anti Shine de la Astor

 

   Este o pudră care promite un aspect mat al tenului și cam asta face, însă nu pot să spun că rezistă  chiar o zi întreagă. Vine în 4 nuanțe. Este o soluție la îndemână pentru persoanele cărora le lucește tenul.

O gasesti AICI

 

5

4.Scandaleyes Retro Glam de la Rimmel

 

   Îmi place această mascara, însă doar dacă o folosesc în combinație cu o alta, iar de la Retro Glam aplic ultimul strat pe gene. Este foarte negru și oferă mult volum.

Il gasesti AICI

4.jpg

3.Master Shape Brow de la Maybelline

 

   Este disponibil în 3 nuanțe. Eu folosesc Deep Brown. Îmi place că vine și cu o periuță care mă ajută să retușez look-ul final al sprâncenelor.

Il gasesti AICI

 

3.jpg

2.Tușul de ochi Dipliner de la Flormar

 

   Este un produs foarte drag mie. Întotdeauna l-am cumpărat doar din magazinele Flormar, însă am văzut că poate fi achiziționat și de pe diverse site-uri de cosmetice. Este ușor de folosit, are precizie și rezistă întreaga zi.

 

2

1.Studio Lash 3D Volumythic Mascara de la Miss Sporty

 

   Îl folosesc deja de câțiva ani și mi se pare cel mai bun rimel, dacă e să raportez calitatea la preț. Oricine și-l poate permite și cred că oricine ar fi încântată de el. Mie îmi alungește genele și le oferă și volum. Prețul este foarte accesibil. Îl găsiți cam în orice magazin de cosmetice, dar și online.

Il gasesti AICI

1

Voi ce produse de machiaj foarte ieftine și bune cunoașteți și folosiți?

top 10 produse de makeup sub 20 de lei

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s