Review: Șamponul 2 în 1 cu argan de la Farmec


review sampon cu argan 2 in 1 de la Farmec

 

review sampon cu argan farmec natural

Bună, fetelor!

   Atunci când am achiziționat acest șampon, recunosc, nu aveam așteptări prea mari de la el și asta din cauza faptului că nu agreez în general combinația de 2 în 1, șampon și balsam, în același recipient. Consider că nu este potrivită pentru tipul meu de păr deoarece oricum mi se îngrașă destul de repede, așa că nu este indicat să accelerez și eu procesul de îngrășare, aplicând balsam la rădăcina firului. 

   Vreau să vă spun că acest șampon mi-a dat peste cap toate așteptările. Acest review îl scriu după numai 3 utilizări. Nu este un review plătit, nu am primit produsul gratis de la Farmec, părerile sunt sincere 100%. Oricum, chiar și dacă l-aș fi primit, aș fi menționat acest lucru, însă review-ul rămânea în continuare foarte sincer. Revenind la produsul despre care discutăm, vreau să vă mărturisesc că îmi place maxim și nu am de gând să îl schimb cu un alt șampon, mult timp de acum înainte. Voi detalia în cele ce urmează de ce îmi place atât de mult, însă vreau mai întâi, să vedem cum este prezentat de către compania producătoare, Farmec:

review sampon cu argan farmec natural

Ce spune Farmec despre șamponul 2 în 1 cu argan, din gama Farmec Natural

 

Formula delicată – şampon și balsam asigură o degresare neagresivă, potrivită părului vopsit, uscat, aspru, lăsându-l uşor de pieptănat şi de aranjat.

Acțiune:

Uleiul de argan, bogat în omega-6, omega-9 și vitamine, hidratează părul uscat și friabil. Împreună cu Keratina din compoziție, fortifică firul de păr, prevenind despicarea vârfurilor, uscarea și ruperea firelor de păr.

review sampon cu argan farmec natural

Mod de utilizare:

Se aplică pe părul umed, se masează uşor şi se clăteşte cu apă din abundenţă.

Ingrediente:

review sampon cu argan farmec natural

Părerea mea despre șamponul 2 în 1 cu argan, de la Farmec

 

  • De cât timp îl folosesc:

o săptămână, l-am folosit de 3 ori până acum

  • Cum și când îl aplic:

la duș, evident, o cantitate destul de măricică, de 2 ori. Masez foarte bine scalpul, apoi clătesc bine cu apă și aplic la sfârșit o mască sau un balsam pe care le las să acționeze câteva minute, după care din nou clătesc bine cu apă

  • Textură:

fluidă, cremoasă

review sampon cu argan farmec natural

  • Efecte:

   Așa cum spuneam mai devreme, îmi place foarte mult acest șampon, din mai multe motive. În primul rând, curăță extraordinar de bine, lăsând acea senzație că părul scârțâie, odată ce a fost limpezit. Deși nu intră în atribuțiile sale, acest șampon nu produce deloc mătreață. În timpul spălării, produce foarte multă spumă și chiar ai senzația de curățire completă. După spălare, părul este fin la atingere, mătăsos, suplu și strălucitor. Nu mă așteptam deloc la asemenea efecte de la un șampon 2 în 1. Aș putea chiar să spun că mie nu mi se pare că ar conține balsam și, prin urmare, folosesc o mască pentru vârfuri.

   Un alt mare plus este că oferă și volum părului, iar efectul rămâne chiar și pentru a doua zi. Părul se păstrează proaspăt și nu mai am nevoie să îl spăl o dată la 2 zile așa cum făceam până acum, ci la minim 3 zile. Singurul lucru care nu îmi place este faptul că trebuie să insist cu produsul pentru că este mai fluid decât un șampon obișnuit și trebuie să aplic într-o cantitate mai mare ca să fiu convinsă că am distribuit suficient pe toată lungimea părului.

  • Ambalaj:

nu știu dacă există și într-o altă cantitate, eu l-am cumpărat la 400 ml și cred că mă va ține destul de mult. Ambalajul este din plastic, ușor de manevrat.

  • Miros:

plăcut, dar care nu persistă

  • Îl voi mai achiziționa?

   Cu siguranță și pentru mult timp de acum încolo știu sigur că nu trebuie să mai cercetez piața pentru un alt șampon. Momentan sunt extrem de mulțumită de acesta și dacă își va menține efectele, sigur vom fi prieteni pe termen lung.

   Vă recomand cu încredere acest produs. Raportul calitate preț este excelent. Am o singură mențiune de făcut: este potrivit pentru părul cu tendință de îngrășare, nu l-aș recomanda persoanelor care au un păr aspru și uscat.

      Te-ar putea interesa și:

Ai utilizat acest șampon?

Ce impresie ți-a lăsat?

Dacă nu l-ai folosit până acum, te ajută review-ul meu în luarea unei decizii în privința achiziționării acestuia?

review sampon cu argan 2 in 1 de la Farmec

femeia25plus©Toate drepturile rezervate

 

Publicitate

2 gânduri despre „Review: Șamponul 2 în 1 cu argan de la Farmec

  1. Mulțumesc pentru review l-am achiziționat și chiar este un produs excepțional … sper doar ca nu testează pe animale … Am făcut câteva cercetări și sunt aproape convinsa că nu o fac

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s