#AlegCosmeticeRomanesti


aleg cosmetice romanesti

Bună, fetelor!

   În ultima perioadă am utilizat, din ce în ce mai mult, produse aparținând brand-urilor românești și trebuie să recunosc că am pornit în această ,,aventură cosmetică” cu mult scepticism. Motivul? Nu știu exact, știu doar că toți avem tendința de a subestima calitatea produselor made in România, iar eu, spre rușinea mea, m-am inclus în această categorie, fără să cunosc prea bine cum stau lucrurile, de fapt. Din acest motiv, astăzi, 29 iunie, vreau să lansez o campanie online, cu hashtag-ul #AlegCosmeticeRomanesti.

   Fac acest lucru din proprie inițiativă, din voința de a da o șansă cosmeticelor produse în România. Nu spun să nu mai utilizăm cosmetice produse în afară, ci să acordăm mai multă încredere celor care se fac chiar la noi în țară și care, de foarte multe ori, se întâmplă să aibă prețuri mult mai mici, comparativ cu cele importate. Cred că ne-am obișnuit să fim atrase de reclamă și de ambalaj, în detrimentul calității adevărate și este timpul să schimbăm ceva. Industria românească de cosmetice este în plină dezvoltare, dar neavând parte de bugetele mari de promovarea ale brand-urilor deja extrem de renumite în toată lumea, au nevoie de ajutorul nostru, al consumatoarelor de beauty. 

   Există foarte multe companii, mai mici sau mai mari, mai cunoscute sau mai puțin cunoscute, care produc cosmetice românești 100%, multe dintre ele bio și cu ingrediente ,,culese” de pe plaiurile mioritice. Nu le voi enumera acum, dar voi scrie review-uri pentru produsele lor, încercate de mine, așa că veți afla de ele, dacă nu le cunoașteți deja.

   Atât am avut de transmis momentan. Mi-am dorit să vă fac cunoscută dorința mea și felul în care o voi promova în mediul online. Dacă vă doriți să sprijiniți această inițiativă, vă rog să utilizați în review-urile personale sau în postările ce au legătură cu subiectul, hashtag-ul #AlegCosmeticeRomanesti.

Vă mulțumesc!  🙂

Publicitate

Un gând despre „#AlegCosmeticeRomanesti

  1. Pingback: Review: Șamponul 2 în 1 cu argan de la Farmec | femeia25+

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s