8 lucruri pe care o femeie sigură pe ea nu le face


 8 lucruri pe care o femeie sigura pe ea nu le-ar face

 

   Dacă nu ești convinsă de faptul că ești o persoană încrezătoare, ar trebui să verifici lista de mai jos. O femeie sigură pe ea nu ar face niciodată aceste lucruri:

1.Nu evită să facă lucruri de care se tem

 

   O femeie capabilă știe că pentru a ajunge în viață în stadiul pe care și l-a proiectat deja în mintea sa și pe care este conștientă că îl merită, trebuie, de cele mai multe ori, să facă lucruri de care îi este teamă. Spre exemplu, trebuie să țină un speech în fața a 50 de oameni. Oricine ar avea trac într-o asemenea situație, însă este important să depășești teama de eșec, penibil și să capeți experiența necesară pentru a scăpa la un moment dat de acest inconvenient.

2.Nu amână lucrurile

 

   Orice plan pus în aplicare, începând de astăzi, poate da rezultate mult mai bune și mult mai repede decât orice plan pus în aplicare, dar peste două săptămâni. Chiar dacă nu sunt sigure 100% că le va ieși din prima, femeile încrezătoare vor încerca. 

3.Nu judecă oamenii

 

   Femeile puternice și sigure pe ele se simt atât de confortabil în propria piele, încât nu simt nevoia să îi judece pe alții pentru slăbiciunile și defectele lor, cu atât mai puțin să își bârfească prietenii pe la spate. Ele știu că niciodată cineva nu a evoluat, încercând să creeze o imagine degradantă unei alte persoane.

floria.ro%20

4.Nu fac comparații

 

   Femeia sigură pe ea nu se va afla într-o competiție cu altcineva. Singura persoană cu care aceasta va concura și pe care va încerca să o depășească este femeia care a fost ieri. Autodepășirea înseamnă progres, iar femeia de succes știe acest lucru foarte bine.

5.Nu au nevoie de asigurări continue

 

   Există și planuri sortite eșecului, indiferent de cât de mult s-a muncit pentru obținerea unui rezultat bun. Femeia sigură pe ea nu se va lăsa învinsă de astfel de situații pentru că ea nu are nevoie de un succes constant confirmat pentru a fi conștientă de cât de mult valorează.

6.Nu se scuză

 

   Nu mă refer la scuze atunci când știe că a greșit, ci mă refer la acele momente în care, de exemplu, rămâne blocată în trafic și întârzie la întâlnire. Nu se va scuza, dând vina pe trafic, ci pur și simplu își va asuma cu demnitate faptul că a întârziat. Nici pentru alt gen de situații mai complicate nu se va scuza. Femeia sigură pe ea știe că principala și unica răspunzătoare este chiar ea, așa că va căuta metode pentru a-și îmbunătăți conduita.

7.Nu sunt obsedate de opiniile celorlalți

 

   Femeile puternice nu se lasă manipulate sau deranjate de părerile negative ale celorlalți. Ele știu că adevărații prieteni și persoanele apropiate le acceptă așa cum sunt, iar din partea celorlalți primesc doar păreri constructive, nu distructive.

8. Nu renunță atunci când dau de greu

 

   Chiar dacă au parte de eșec și de multe obstacole, femeile sigure pe ele nu se dau înlături de la greutăți, dacă asta implică drumul lor spre succes. Dacă nu le iese din prima, pur și simplu modifică planul și încearcă din nou.

Tu ești o femeie încrezătoare în forțele proprii?

femeia25plus©Toate drepturile rezervate
Publicitate

2 gânduri despre „8 lucruri pe care o femeie sigură pe ea nu le face

  1. Pingback: 35 de caracteristici ale femeii moderne | femeia25+

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s