Penibilitatea femeilor pe Facebook


18 lucruri penibile pe care le fac femeile pe facebook

Ești penibilă dacă:

1.Postezi citate, dar nu pui ghilimele și nu menționezi autorul. 

2.Îți editezi pozele atât de mult și atât de prost, încât: se vede că genele nu îți aparțin, ci sunt adăugate în programele de editare; ți-ai blurat fața atât de mult, încât nu ne putem da seama unde ți se termină nasul sau dacă ochii tăi sunt reali sau desenați; ți-ai subțiat talia atât de mult încât ai distorsionat forma clădirilor din spatele tău.

avon.ro%20

3.Fiecare descriere a pozelor tale este în engleză, deși tu nu prea știi cum stă treaba cu această limbă, în viața reală.

4.Faci greșeli gramaticale în mod frecvent.

5.Lași comentarii de genul ,,frumoasa mea”, ,,iubita”, ,,ești superbă” etc., fetelor pe care nu le suporți, însă ai văzut că asta dă bine la public.

6.Furi poze de pe Pinterest cu: o tipă bună la volan, cu manichiură perfectă, cu buchete de flori, cu mâncare… și vrei să lași impresia că îți aparțin.

7.Profiți de orice tragedie sau eveniment social celebru, pentru a te face cunoscută și pentru a-ți îmbogăți inutila colecție de like-uri, deși în realitate tu nu ești deloc afectată de cele întâmplate și nu te interesează subiectul cu adevărat.

8.Dai share tuturor concursurilor false de pe Facebook, crezând că vei câștiga și tu un telefon în schimbul unui like pentru pagina respectivă. 

9.Îți schimbi poza de profil aproape în fiecare zi. Înțeleg că ești mândră de tine, dar nu mai bine îți faci un album și rezolvi problema?

10.Ai vrea să ai buzele mai mari, dar pentru că nu ai bani să-ți injectezi diverse lucruri dubioase în ele, alegi metoda penibilă: faci ,,bot” în poze, doar doar vor părea mai apetisante. O rață cu siguranță ar fi invidioasă pe tine!

11.Participi la toate quiz-urile și le dai și share pentru că vrei să vadă toată lumea cine ai fost tu într-o viață anterioară și care este numele tău de prințesă.

12.În fiecare Luni postezi ceva care să arate cât de tristă ești că din nou e Luni…

13. Te lauzi cu viața de cuplu minunată pe care pretinzi că o ai și cu cel mai bun iubit, care de fapt te înșală și se poartă oribil cu tine. Evident, cum ești o lady și vrei să păstrezi aparențele, te compromiți pentru o fericire pe Facebook, de ochii lumii.

14.Pui hashtag-uri foarte lungi și fără sens, la orice postare, doar pentru că ți se pare cool.

15.Postezi fotografii în cele mai intime ipostaze cu iubitul tău. Crede-mă, nu impresionezi pe nimeni cu așa ceva. Viața intimă nu se postează pe facebook!

16.Îți cumperi singură flori și postezi un  mesaj care să însoțească poza, în genul acestora: ,,Mulțumesc, oricine ai fi” sau ,,Se pare că cineva mă place” sau orice alt status penibil, menit să îi facă pe alții mai naivi să creadă că tu ești o fată foarte curtată.

17.Îți pui la status ,,feeling sad” sau ,,feeling disappointed” doar, doar s-or găsi câțiva care să se bage în seamă cu tine și care să te întrebe în stilul cocalaro-caracteristic ,,ce-ai pățit pisi?” ,,cine te-a supărat, frumoaso?”, iar tu nu-ți mai încapi în piele de fericire pentru o așa abordare originală.

18.Postezi cea mai ,,bengoasă” poză cu tine și nelipsitul status ,,Vreau păreri”.

Hai să votăm. Care vi se pare cel mai penibil lucru dintre cele menționate mai sus?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s