10 Lucruri pe care să ți le spui după un eșec


Follow my blog with Bloglovin

   10 lucruri pe care sa ti le spui dupa un esec

  Se spune că niciun succes nu vine până nu ai trecut mai întâi printr-o multitudine de eșecuri. La fel ca atunci când ai învățat să mergi pe bicicletă. Ai căzut de câteva ori până să reușești să pedalezi așa cum trebuie. Dacă nu ai fi experimentat căzăturile, nu ai fi cunoscut niciodată frumusețea mersului pe bicicletă. 

   Fiecare căzătură ar trebui să te motiveze să continui. Iată 10 lucruri pe care să ți le spui după fiecare eșec:

1.Gândirea pozitivă atrage lucrurile pozitive

 

   Dacă nu îți place un anumit lucru, schimbă-l. Dacă nu îl poți schimba, schimbă modul în care îl privești sau felul în care reacționezi la el. Așa funcționează lucrurile în sensul pozitiv. Cu o gândire negativă nu vei face altceva decât să atragi răul și să te afunzi tot mai tare. Gândește pozitiv, orice lucru pe care reușești să ți-l imaginezi, îl poți face să se întâmple în realitate.

2.Greșelile nu te definesc

 

   Orice ai fi făcut până acum, eșecurile tale nu spun nimic despre tine și nu te definesc ca persoană. Întotdeauna există un mâine, o nouă zi în care ai șansa să iei totul de la capăt. Toți avem dreptul la un nou început în care să corectăm ceea ce am greșit ieri.

3.Greșelile nu sunt atât de rele pe cât par

 

   Nu lăsa un norișor negru să-ți acopere întreg cerul. Greșelile niciodată nu sunt atât de grave pe cât avem noi tendința să le vedem. Atunci când te simți copleșit de ceea ce ți se întâmplă și ai senzația că totul se destramă, gândește-te dacă va mai conta acest lucru atât de mult peste 3-5 ani de zile.

4.Ai capacitatea de a-ți creea propria fericire

 

   Trebuie să înveți să nu depinzi de altcineva atunci când vine vorba de fericirea proprie. Fericirea și sentimentele pozitive izvorăsc din interiorul nostru. Noi suntem resursa necesară propriei fericiri. Un zâmbet trebuie să fie un obicei des întâlnit, nu un miracol.

5.Progresezi

 

   Nu uita un lucru foarte important: indiferent de cât de multe greșeli ai făcut, tot ești cu un pas înaintea celor care nici măcar nu încearcă. Greșelile sunt calea spre succesul care poate apărea mai devreme sau mai târziu. Ai răbdare.

6.Succesul este întotdeauna mult mai aproape decât pare

 

   Transformă-ți greșelile în treptele scării spre succes. Cu fiecare greșeală înveți un lucru nou și înveți să nu mai repeți acea greșeală din nou. Singurul lucru cu adevărat dăunător este să nu încerci de teamă că vei greși.

7.Cele mai bune lecții de viață sunt învățate în situațiile cele mai neașteptate

 

   Ar fi ideal să știm mereu la ce să ne așteptăm și să fim în temă cu toate riscurile. Dar nu ar mai fi nimic palpitant, nu? Așa că fii pe poziții, viața are un mod extrem de ciudat de a ne surprinde și a ne învăța cele mai mișto lecții exact în momentele în care nu ne-am fi așteptat, în cele mai surprinzătoare circumstanțe. Fii pregătită și ia-ți notițe!

8.A nu obține ceea ce ai vrut poate fi o binecuvântare uneori

 

   Câteodată, cineva acolo sus nu ne lasă să obținem ce ne-am dorit pentru a ne previne sau pentru a ne oferi ceva mult mai bun. Gândește de câte ori ai ratat o ocazie despre care ai aflat mai târziu că ceva rău s-a întâmplat acolo și a fost mai bine că ai ratat-o. Gândește-te cum ar fi să pierzi avionul, iar apoi să afli că acel avion s-a prăbușit. Există lucruri pe care ni le-am dorit enorm și care se destramă în fața noastră pentru că vin altele mult mai bune.

9.Greșelile sunt doar o formă de practică

 

   Pictorii. Oare câte tablouri or fi mâzgălit ei în încercarea de a crea o capodoperă? La fel și în viață. Uneori trebuie să repeți lucruri până ajungi să te perfecționezi într-un anumit domeniu. Vei da greș enorm de mult și te vei rușina, vei avea impresia că este sfârșitul lumii, dar nu este deloc așa. În acele momente nu faci decât să practici și să îți exersezi îndemânarea care îți va aduce succesul mai de apoi.

10.Viața merge înainte

 

   Rateurile dor, dar mai târziu vor deveni doar o colecție de experiențe care te aduc tot mai aproape de succesul inevitabil. Învață din greșeli, dar nu le regreta. Viața înseamnă schimbare, lucrurile pot merge rău, dar viața merge înainte întotdeauna.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s