Nu ai cum să cunoști succesul până nu ai simțit gustul înfrângerii


Nu ai cum sa cunosti succesul pana nu ai simtit gustul ingrangerii femeia25plus ©

 

   Am învățat o lecție importantă în cei 26 de ani de existență de până acum: Cel care a căzut și s-a ridicat este mult mai puternic decât cel care nu căzut niciodată. Rănile nu sunt semne ale slăbiciunii, nu sunt dovezi ale unei personalități ușor de sfărâmat. Rănile, cicatricile și toate semnele luptelor date cu viața, metaforic vorbind, în mod evident, sunt indicii ale oamenilor care nu au stat și au așteptat să le vină sau care s-au complăcut într-o existență fadă, anostă.

   Sunt oameni grozavi care au vrut să cunoască diferitul, extraordinarul, excepționalul, fabulosul, nemaivăzutul. Aceștia au plătit un preț mare, dar bine motivat al succesului de care s-au bucurat și încă se bucură.

   Am convingerea că pentru a te bucura de reușitele tale pe care le-ai obținut cu sudoarea frunții, cu stresul, cu dezamăgirile, suferințele și tot pachetul de sentimente menite să te destabilizeze de pe poteca spre succes, trebuie în mod obligatoriu să experimentezi căzăturile. Acestea pot veni prin loviturile de la oamenii apropiați, de la care nu te-ai fi așteptat nicicând să își etaleze un caracter și o moralitate total opuse de ceea ce știai despre ei până în momentul respectiv.

Nu ai cum sa cunosti succesul pana nu ai simtit gustul infrangerii

   Bucură-te, om bogat sufletește! Este foarte posibil să nu fi fost în situația în care să afli ce se ascunde cu adevărat în spatele măștilor acestor caractere, fără a-i fi pus la încercare. Nu ai fi știut nicicând cât de crud poate fi sufletul celui pe care îl considerai prieten, dacă nu îl forțai să îți arate ce îți poate oferi în momentele în care chiar aveai nevoie de un umăr, și nu doar de un camarad pentru distracție. 

   Bucură-te, om bogat sufletește! Tu știi acum ce înseamnă să clădești lucruri mărețe…și nimic nu-ți poate dărâma acum ce ai clădit. Structura clădirii tale este extrem de puternică. Ai pus cărămidă cu cărămidă și știi cât de anevoios a fost drumul până în punctul în care te afli astăzi. Tu ai luptat, nu ai cerșit, nu te-ai compromis!

   Bucură-te, om bogat sufletește! Bucură-te că ai depășit mediocritatea. Bine că i-ai lăsat să râdă și să încerce să îți clatine convingerile prin părerile lor de oameni ordinari. Tu nu ești ordinar. Tu ești mult mai puternic. Tu ești un maestru, o personalitate care a descoperit necunoscutul. Ceea ce pentru alții este o nebuloasă totală, o ceață ce probabil nu va dispărea vreodată din privirile lor pierdute, pentru tine reprezintă o scară spre cunoașterea absolută.

   Nu ai cum să cunoști succesul până nu ai simțit gustul înfrângerii…

Nu ai cum sa cunosti succesul pana nu ai simtit gustul infrangeriiSursa imaginii

femeia25plus © Toate drepturile rezervate

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s