Șterge praful de pe relație înainte de a se îmbâcsi


 Șterge praful de pe relație.jpg

 V-ați întâlnit atunci când aveai cea mai multă nevoie de el, atunci când inima și sentimentele îți erau atât de terfelite, încât nu mai sperai că poți întâlni iubirea pură. A fost genul acela de dragoste cu care nu mulți se pot mândri, dragoste la prima vedere. A fost un început superb. Ai reușit să te strecori printre problemele cu care te confruntai în acele momente, v-ați ascuns de lume împreună, ținându-vă de mână. Totul s-a desfășurat atât de repede, dar atât de frumos…

   Unde au intrat zilele acelea? Unde s-a dus iubirea aia inocentă și sinceră? De ce v-ați pierdut pe drum? De ce ai încetat să îi mai șoptești vorbe dulci la ureche, în timp ce îți plimbai mâna prin părul lui? De ce nu-ți mai arăți subtil piciorul gol, la care el se uita cu colțul ochiului, înghițind în sec de poftă? De ce nu mai ești sexi? De ce îi spui totul, într-un limbaj neatent și vulgar? De ce nu îți mai păstrezi deloc misterul tău de femeie extrem de atrăgătoare, acel mister care l-a făcut să își dorească să te descopere? Toate au latura copilăroasă, banală, latura uzată, dar nu toate au feminitatea aia care l-a atras la tine și l-a făcut să-și piardă mințile și somnul.

   Ai încetat să îl provoci, să îl inciți, atunci l-ai pierdut și pe el. Nu l-ai pierdut de tot. Mai ai o șansa, dar numai una.

lashez.com

   Șterge praful de pe relație înainte de a se îmbâcsi!

   Fii femeia de la începutul relației și vei păstra și atracția lui pentru tine, intactă!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s