Șterge praful de pe relație înainte de a se îmbâcsi


 Șterge praful de pe relație.jpg

 V-ați întâlnit atunci când aveai cea mai multă nevoie de el, atunci când inima și sentimentele îți erau atât de terfelite, încât nu mai sperai că poți întâlni iubirea pură. A fost genul acela de dragoste cu care nu mulți se pot mândri, dragoste la prima vedere. A fost un început superb. Ai reușit să te strecori printre problemele cu care te confruntai în acele momente, v-ați ascuns de lume împreună, ținându-vă de mână. Totul s-a desfășurat atât de repede, dar atât de frumos…

   Unde au intrat zilele acelea? Unde s-a dus iubirea aia inocentă și sinceră? De ce v-ați pierdut pe drum? De ce ai încetat să îi mai șoptești vorbe dulci la ureche, în timp ce îți plimbai mâna prin părul lui? De ce nu-ți mai arăți subtil piciorul gol, la care el se uita cu colțul ochiului, înghițind în sec de poftă? De ce nu mai ești sexi? De ce îi spui totul, într-un limbaj neatent și vulgar? De ce nu îți mai păstrezi deloc misterul tău de femeie extrem de atrăgătoare, acel mister care l-a făcut să își dorească să te descopere? Toate au latura copilăroasă, banală, latura uzată, dar nu toate au feminitatea aia care l-a atras la tine și l-a făcut să-și piardă mințile și somnul.

   Ai încetat să îl provoci, să îl inciți, atunci l-ai pierdut și pe el. Nu l-ai pierdut de tot. Mai ai o șansa, dar numai una.

lashez.com

   Șterge praful de pe relație înainte de a se îmbâcsi!

   Fii femeia de la începutul relației și vei păstra și atracția lui pentru tine, intactă!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s