7 lucruri pe care să nu le mai aștepți de la oameni


7 lucruri

1.Să se schimbe dintr-o dată

   Dacă există un comportament specific unei persoane, care ție nu îți place și ți-ai dori să le dispară cu timpul, probabil că aștepți degeaba. Dacă într-adevăr îți dorești ca ceva să se schimbe, atunci ia frâiele în mână și pune cărțile pe masă, pentru ca persoana respectivă să fie în temă cu dorința ta și să știe ce așteptări ai de la ea.

   În cea mai mare parte, însă, nu poți schimba oamenii și nici măcar nu ar trebui să încerci să faci asta. Ai doar două variante: îi accepți așa cum sunt sau decizi să îți continui viața fără ei. Deși sună dur, acesta este adevărul. Și ca un truc, atunci când încerci în mod constant și agasant să schimbi o persoană după placul tău, aceasta nu o va face. În contrariu, atunci când sprijini omul respectiv și îi ești alături, acesta se va schimba de la sine într-un mod foarte plăcut.

2. Să accepte viziunea ta asupra persoanei lor

   Să iubești și să respecți pe ceilalți înseamnă să le oferi libertatea de a fi ei înșiși. Atunci când încetezi să aștepți ca oamenii să fie într-un anumit fel, atunci vei începe să îi apreciezi mai mult. 

   Acordă atenție și respectă oamenii pentru ceea ce sunt ei deja, nu pentru ceea ce ți-ai dori ca ei să fie. Nu cunoaștem oamenii nici măcar pe jumătate; cunoscându-i cu adevărat este un proces minunat.Fiecare ființă este remarcabilă. Este necesară doar o pereche de ochi răbdătoare care să vadă aceste lucruri. 

3. Să fie de acord cu tine mereu

   Meriți să fii fericit și meriți să trăiești o viață cu care să fii împăcat. Nu lăsa ca opiniile altora să te facă să uiți acest lucru. Nu ești aici să îndeplinești expectativele altora și nici ei nu se află aici pentru a îndeplini așteptările tale. De fapt, cu cât mai mult îți accepți deciziile în viață, cu atât mai puțin ai nevoie de aprobarea altora.

   Trebuie să fii tu însuți să să îți urmezi intuiția, oricât de ciudat sau de înfricoșător ar părea. Nu te compara cu alții, nu fii descurajat de curajul lor sau de succesul de care au parte. Urmează-ți calea și scopurile. Succesul înseamnă a-ți petrece viața în modalitatea aleasă de tine.

4.Să te placă

   Poate că te vei simți nedorit sau nevaloros pentru o persoană, însă poți însemna totul pentru o alta. Nu uita niciodată cât de mult valorezi. Petrece timpul în principal cu cei care văd binele în tine și te apreciază. Indiferent de cât de bun vei fi cu oamenii, mereu se va găsi cel puțin o persoană care să te critice constant. Zâmbește,  ignor-o și mergi mai departe. 

   În această lume ciudată care așteaptă să fii ca toți ceilalți, cea mai mare bătălie este pentru a-ți câștiga dreptul de a fi tu însuți. Și atunci când vei lupta pentru asta, îți vei câștiga și dușmani. Uneori oamenii îți vor atribui porecle doar pentru că ești diferit, însă asta este perfect în regulă. Lucrurile care te fac să fii diferit sunt lucrurile care te definesc și unii oameni te vor iubi tocmai pentru asta.

5.Să te respecte mai mult decât te respecți tu

   Adevărata putere se află în suflet și spirit, nu în mușchi.Este despre a avea încredere în tine și despre voința de a merge mai departe. Decide din acest moment să nu mai implori vreodată pe cineva să îți ofere dragostea și respectul pe care tu ar trebui să ți le dăruiești în primul rând. 

elefant.ro%20

   Este important să fii drăguț cu ceilalți, dar este și mai important să fii ok cu tine.Atunci când ești fericit cu tine, devii un prieten mai bun, o rudă mai bună, un tu mai bun.

6. Să îți ghicească gândurile

   Oamenii nu pot ghici gânduri. Nu vor ști niciodată ce simți până nu le spui. Șeful tău? Nici el nu știe că aștepți o promovare, pentru că nu i-ai spus încă. În viață, trebuie să comunici cu ceilalți în mod regulat și eficient. Trebuie să le spui oamenilor ceea ce gândești, este atât de simplu.

7.Să fie mereu OK

   Fii mai bun decât este necesar, pentru că toți pe care îi cunoști au probleme, la fel ca și tine. Fiecare zâmbet și aparentă încredere pot ascunde o durere sau un impas greu de depășit. Nimeni nu este ferit de greutățile vieții. Cel mai mare dar în viață este capacitatea de a oferi iubire și suport celor aflați în impas. Faptul că oamenii nu sunt în cea mai bună formă tot timpul ar trebui să fie ușor de înțeles.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s