31 de citate despre ÎNCREDERE


 1. 21 de citate despreDurerea schimbă oamenii, făcându-i să aibă mai puțină încredere în ceilalți, să gândească mai mult și să se izoleze de alții.

1

2. Încrederea este ca o gumă de șters, se face din ce în ce mai mică cu fiecare greșeală.

2

3. Să nu ai încredere în tot ce vezi. Chiar și sarea arată ca zahărul.

 

3

4. Ce doare cel mai tare este când crezi în cineva orbește, iar acea persoană îți dovedește că într-adevăr ești orb.

4

5. Atunci când începi să te întrebi dacă poți avea încredere sau nu într-o persoană, atunci este momentul când ar trebui deja să știi că nu poți avea.

5

6. Să nu îți pară rău. Eu am avut încredere în tine. Este greșeala mea, nu a ta.

6

7. O femeie care are probleme de încredere este o femeie care a auzit de prea multe ori „Îți promit că nu te voi răni niciodată” , însă acțiunile au dovedit contrariul.
7

8. Întotdeauna să ai încredere în primul instinct. Dacă inima și sufletul tău simt că ceva nu este în regulă, de obicei se adeverește.

8

9.Ai încredere în vibrațiile tale, energia nu minte.

9

10. Ura nu este cel mai mare inamic al iubirii. Frica este. Distruge abilitatea ta de a avea încredere.

10

11. Ai încredere în tine, apoi vei știi cum să iubești.

11

12. Este nevoie de foarte mult adevăr pentru a dobândi încrederea și de o singură minciună pentru a o pierde.

12

13. Niciodată să nu îți ceri iertare pentru că ai avut încredere în intuiția ta- creierul îți poate juca feste, inima poate fi oarbă, însă intuiția are întotdeauna dreptate.

13

14. Nu îmi mai pun încrederea sau credința în nimeni. După o vreme obosești să fii mereu dezamăgit.

14

15. Există două motive pentru care nu avem încredere în oameni: primul pentru că nu îi cunoaștem, iar al doilea pentru că ajungem să îi cunoaștem.

15

16. Ai nevoie de ani pentru a construi încrederea, secunde pentru a o destrăma și o veșnicie pentru a o repara.

16

17. Ai încredere în sincronizarea din viața ta. Ai încredere în călătoria ta prin viață.

17

18. Atunci când un tren trece prin tunel și este întuneric, nu arunci biletul și sari din el. Șezi cuminte și ai încredere în inginer.18

19. Scuzele acceptate, încrederea pierdută.

 

19

20. O relație fără încredere este ca o mașină fără combustibil. Poți sta în ea cât de mult vrei, însă nu vei ajunge nicăieri cu ea.

20

21. Sunt o persoană suficient de bună să te iert, dar nu suficient de proastă pentru a mai avea încredere în tine
vreodată.

21

22. Încetează să mai ai încredere în oameni și încearcă mai degrabă să crezi în tine.

22

23. Este greu să mai crezi în oameni zilele acestea.

23

24. Ai încredere că Dumnezeu va aduce oamenii potriviți în viața ta, la momentul potrivit și pentru motivele potrivite.

24

25. Încrederea pierdută și furia vor închide o inimă până când sinceritatea și iubirea vor reuși să o deschidă din nou.

25

26. Dacă vei reuși să înșeli pe cineva, să nu crezi că acea persoană este proastă. Ar trebui să realizezi că a avut încredere în tine mai mult decât ai fi meritat.

26

27. Nu am încredere în oameni foarte ușor. Așa că atunci când îți spun că am încredere în tine, să nu cumva să mă faci să regret.

27

28. Când vei avea încredere pe deplin în cineva, fără vreo urmă de îndoială, cu siguranță vei obține unul dintre aceste două rezultate: o persoană pe viață sau o lecție pe viață.

28

29. Relațiile sunt despre încredere. Dacă trebuie să faci pe detectivul, atunci este timpul să mergi mai departe.

29

30. Ai încredere că atunci când răspunsul este nu, există un DA mai bun în așteptare.

30

31. Ai grijă în cine ai încredere și cui alegi să îi spui problemele tale. Amintește-ți că nu oricine îți zâmbește îți este și prieten.

31

Publicitate

3 gânduri despre „31 de citate despre ÎNCREDERE

 1. Increderea

        Incredera este ceva ce multi oameni spera sa o aiba! A aveea incerere in cineva inseamna ca poti impartasi un secret !
  
        Oamenii tind sa se ascuna de adevaratul EL deoarece in cele mai multe cazuri noi inloc sa fim noi incercam sa fim ceva ce defapt nu suntem!
  
        Adica te indragostesti, petreci timp suficient incat sa poti spune ca cunosti persoana! Incat sa poti avea incerere in el sau ea! 
  
        Dar sa stiti un lucru nu conteaza ani care ii petreci alaturi de persoana iubita, daca tu te comporti in preaja lui sau ei sa fi ceeva ce defapt nu esti!
  
        Este destul de trist! Daca cineva te iubeste pentru ceea ce esti tu , pentru ca esti TU! Sa nu-ti fie frica sa fi Tu! Sau sa incerci sa te schimbi
  
        doar ca el sau ea sa te placa! Daca te place pentru ceea ce esti tu , este minunat! Mai inati pentru a fi placut trebuie sa crezi tu despre tine ca
  
        esti minunat, ca nimeni nu este perfect , ca oamenii din greseli invata , iar tu trebuie sa ai incredere in tine pentru a putea fi de incredere altora!
  
        Tu trebuie sa ai acel sentiment de siguranta pentru ceea ce esti tu in vietile altora! Sa simti si sa crezi ca contezi! Chear daca in multe ipostaze 
  
        crezi ca nu este suficient! Tu iubeste-te pe tine insuti incat sa te motiveze ca esti indeajuns! Tu in mare parte esti persoana care te poti bizui
  
        tot ce trebuie sa faci e sa crezi! In viata nu putem avea parte de toate dar asta nu inseamna ca e sfarsitul! Trebuie sa ai increere ca esti bine!
  
        Ca vei fi bine! Lasate in nadejdea ta, doar tu esti acel ce poti conta pentru tine ce este cel mai important in primul rand pentru a avea succes este
  
        sa crezi in tine! Sa crezi in dorinta de a reusi , sa crezi in succesul tau! Puneti o dorinta si crezi in ea trezestete in fiecare dimineata si zambeste
  
        si spera si crede in tine! Atunci cand tu esti sigur pe tine cei din jurul tau se vor simti in siguranta crezand in tine iar tu crezandute pe tine ca
  
        poti! Viata de multe ori ne poate rapii sperantele, bucuriile dar eu chear si atunci cand cred ca nu mai exista speranta incepand din acel moment eu 
  
        sper fara sa-mi dau seama deoarece tanjesc sa cred ca ea inca exista si cred tot ce imi trebuie sa sa fiu demn de incerederea ca eu pot sa trec la 
  
        un nou nivel ! Iubestete fi mandu de tine nu lasa o amintire sa-ti rapeasca dorintele sau o pierdere sa te descurajeze accepta viata exact asa cum e
  
        Si accepanto asta este semnul ca poti avea incerdere lupta pentru tine nimeni nu o face ma bine decat tine! Fi puternic curajor si crede in tine! 
  
        Motiveazate ca tu esti de incredere pentru tine insuti! Iar in acel moment tu poti sa fi de incredere altora! Respecta-te si vei fi respectat!
                                                                Sabau Paula Simida
  

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s