Cele mai comune 10 vise și semnificațiile lor ascunse


Fiecare dintre noi avem în fiecare noapte câte 5 episoade de vise. Fiecare episod are o durată cuprinsă între 15 și 45 de minute. Asta înseamnă că petrecem cel puțin 2 ore din somnul fiecărei nopți în lumea viselor.

Suntem aproximativ 7 miliarde de visători pe planetă; asta demonstrează că împreună producem în jur de 35 de miliarde de vise în 24 de ore. 

Există vise extrem de comune, pe care toți le-am avut sau poate le vom avea.

Vă prezint 10 dintre ele:

 Visul nr. 1: Vă cad dinții

Acest vis are o însemnătate legată de preocuparea pentru aspectul fizic și felul în care vă percep ceilalți. Asemenea vise apar din teama de a fi respinși și neatrăgători. Dacă aveți acest vis frecvent, înseamnă că vă confruntați cu o mare scădere a încrederii de sine.

Visul nr.2: Sunteți urmărit de cineva

Urmărirea în vis sugerează fuga ta în viața reală de un lucru care îți provoacă teamă sau anxietate. Indică faptul că ai o tendință de a fugi, în scopul de a evita o problemă persistentă.

 Visul nr. 3 : Nu găsiți toaleta

Acest vis arată că nevoile tale sunt puse întotdeauna pe locul 2, prioritare fiind problemele altora întotdeauna. Ai putea simți că ai nevoie de mai mult timp pentru tine și pentru exprimarea îngrijorărilor și necesităților tale.

Visul nr. 4: Gol în public

Semnificație: sunteți acuzat pe nedrept de ceva în viața reală. Nu sunteți capabil de a vă regăsi pe voi. Dacă nu tu ești persoana care își arată goliciune în vis, dar este o altă persoană cunoscută, asta ar putea însemna că vă este teamă de a expune adevărata față a persoanei respective.

Visul nr. 5: Nu v-ați pregătit pentru un examen

Acest vis poate părea atât de real, încât ne putem trezi cu senzația că într-adevăr tocmai am picat la un examen foarte important. Un asemenea vis indică o lipsă de încredere și inabilitatea de a trece în următoarea etapă a vieții voastre.

Visul nr.6: Cădeți de undeva

Semnificație: sunteți nesigur cu privire la o situație și nu știți cum să o administrați. În cazul în care căderea vă oferă o senzație plăcută înseamnă că vă sunteți pregătit pentru schimbare.

Visul nr.7 : Nu puteți controla mașina pe care o conduceți

Acest vis vorbește despre drumul nostru în viață și direcția pe care o urmăm. În acest moment poți simți că te-ai pierdut din drumul tău și trebuie să-ți regăsești echilibrul de care ai nevoie.

Visul nr.8: Zburați cu teamă

Dacă în vis vă confruntați cu teama de zbor, acest lucru ar putea sugera faptul că o persoană din viața reală vă pune bețe în roate, nepermițându-vă să avansați. 

Visul nr.9 : Sunteți în întârziere

Semnificația acestui vis este cât se poate de previzibilă: vă temeți de faptul că nu aveți timp pentru a rezolva situațiile urgente din viață. Subconștientul vă transmite, însă, că niciodată nu este prea târziu pentru nimic.

Visul nr.10: Vă aflați într-o cameră necunoscută

Acest vis arată descoperirea unor abilități de care nu erați foarte conștient până la momentul respectiv. Dacă acea cameră din vis are pereți albi, ați putea să începeți chiar o nouă viață.

Pe care dintre aceste vise le-ați avut și voi? Credeți că semnificațiile acestora vi se potrivesc?

dream-catcher-902508_1280.jpg

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s